Numerološka analiza Kakšen partner sem in kakšen partner mi ustreza

55

Numerološka analiza ni namenjena le samskim, ampak vsem, k želijo globok vpogled v sebe. Kakšen partner ste ter kakšnega partnerja potrebujete sta dve ključni vprašanji, ki lahko spremenita vaše ljubezensko življenje! Vedno smo POLOVICA vsakega odnosa. Premalokrat se tega v celoti zavedamo. Prevzemimo odgovornost za polovico doprinešene energije v odnos.

Šifra: 73294 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Numerološka analiza ni namenjena le samskim, ampak vsem, k želijo globok vpogled v sebe. Kakšen partner ste ter kakšnega partnerja potrebujete sta dve ključni vprašanji, ki lahko spremenita vaše ljubezensko življenje!

Vedno smo POLOVICA vsakega odnosa. Premalokrat se tega v celoti zavedamo. Prevzemimo odgovornost za polovico doprinešene energije v odnos.

Analiza je primerna tudi za tiste, ki ste že v odnosu.

Analiza se posveča VAM OSEBNO:

– kakšen partner ste
– kakšen prijatelj ste
– kakšen partner je za vas najbolj primeren
– kaj potrebujete, da bi bili mirni & srečni
– kaj vas nervira
– kaj je za vas nesprejemljivo
– kdaj se obeta Ljubezni naklonjeno obdobje

Vsak izmed nas ima neko mejo, preko katere ne gre. Pomembno je poznati svoje meje, ker tako izbiramo bolj primerne osebe okoli sebe.

Ne govorim o selekciji ali o Egu. Prav vsaka oseba, ki nam križa življenje je pomembna! Vsaka oseba nam nosi darilo; v obliki učenja ali v obliki radosti. Partnerja in prijatelje izbiramo sami in prav je, da izberemo za sebe dobro in ljubeče.

OSEBNO ANALIZO prejmete pdf obliki.
Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v cca 7 do 10 dni.

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU, MONETI ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

Numerološka analiza Kakšen partner sem in kakšen partner mi ustreza 2

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen