Numerološko svetovanje ob spremembi imena

55

Sprememba imena, pa naj gre za poroko (ali ločitev), posvojitev ali osebno izbiro je izjemno pomembna odločitev. Vaše ime je vaš energetski zapis, zato lahko sprememba izjemno škodi ali pa vas okrepi. NAŠE IME JE VIBRACIJA. Naše ime je energija, je vibracija, je definicija nas samih. V Sloveniji si je

Šifra: 73283 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Sprememba imena, pa naj gre za poroko (ali ločitev), posvojitev ali osebno izbiro je izjemno pomembna odločitev. Vaše ime je vaš energetski zapis, zato lahko sprememba izjemno škodi ali pa vas okrepi.

NAŠE IME JE VIBRACIJA. Naše ime je energija, je vibracija, je definicija nas samih.

V Sloveniji si je v letu 2009 kar 914 oseb spremenilo ime.

Torej, to ni (več) tako nevsakdanja odločitev.

KAJ PRINAŠA SPREMEMBA IMENA?

Če se zavedamo, da je naše ime definicija nas – torej se le ta spremeni. Vesolje nas je prej denimo obravnavalo kot ”Nejevernega Tomaža” in sedaj smo postali ”Profesor Molekula”.

Sprememba imena ne vpliva samo na nas, temveč predvsem na Vesolje. Nejeverni Tomaž je previden, zato ni deležen prodorne energije, kot jo je Profesor Molekula ali pogumne kot Kawboj Jim – saj je naloga njiju, da hodita po robu še verjetnega in tudi nevarnega. Torej, Vesolje od njega, Profesorja, pričakuje, da zaupa v nemogoče, poskuša, raziskuje – medtem, ko je Tomaž ”na varnem” in Jim vihti laso.

Sprememba imena ne bo povzročila čarobnih premikov. Imena v stilu Lepa Roža, Hrabri Miško, Pametni Bogati Večno Mladi ne prinašajo lepote, poguma, pameti, bogastva, mladosti – Vesolje pričakuje, da ste/smo lepi, pogumni, pametni, bogati, mladi… Razumete razliko?

Ko spremenimo ime, povabimo nove – drugačne vibracije v svoje življenje, ki pa naj bodo čim bolj usklajene s tem, kdor smo – torej z našim prvotnim imenom ob rojstvu. Pravijo, da si starše sami izberemo – duhovna numerologija uči, da tudi ime sami izberemo, da nam njegova energetska vrednost kar najbolj pomaga na naši poti.

Razmišljate o spremembi imena?

Modro je uravnovesiti ime:
ali dodati vibracije števil, ki primanjkujejo v prvotnem imenu,
ali ublažiti kako morda premočno delovanje števila v imenu.

Vedno pa je prav, da pred spremembo pregledamo osebna števila ”prej in potem”, ne glede na to ali gre za spremembo priimka ob poroki ali za spremembo imena po lastnem vzgibu.

Osebna imena se izračunajo iz imena in priimka kot ob rojstvu. Teh nikoli ne moremo kar spremeniti in tako povoziti njihovega vpliva. Če imate Karmični dolg denimo, se ga ne boste tako preprosto rešili, lahko pa ga ublažite.

Svetovanje: SPREMEMBA IMENA

– Pregled & primerjava imen
Kot smo zgoraj opisali, pomembno je previdno in skrbno izbrati novo ime ter ga natančno pregledati z originalnim.

– Datum spremembe je seveda tudi zelo pomemben, zato, ko si izberete novo ime, svetujem tudi kdaj ga spremenite.

Samo svetovanje lahko poteka osebno ali pa preko emaila, telefonskega ai Skpye pogovora. Ko si izberete ime, prejmete opis osebnih števil prej in potem še v pisni obliki v obiki pdf po emailu.

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen