Klasična osebna numerološka analiza

88

Klasična numerološka analiza ponuja bolj globok pogled v pomen števil in razlaga katere barve in kristali vas krepijo. Razloži zakaj se lekcije ponavljajo in kakšne nagrade prinašajo. Se vrtite v začaranem krogu? Poiščite odgovor zakaj je temu tako v Classik analizi! Kaj nam prinese osebna numerološka analiza? Vedo o številih

Šifra: 56574 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Klasična numerološka analiza ponuja bolj globok pogled v pomen števil in razlaga katere barve in kristali vas krepijo. Razloži zakaj se lekcije ponavljajo in kakšne nagrade prinašajo. Se vrtite v začaranem krogu? Poiščite odgovor zakaj je temu tako v Classik analizi!

Kaj nam prinese osebna numerološka analiza?

Vedo o številih bi lahko opisali kot orodje za spoznavanje sebe. Uporabimo jo lahko za raziskovanje do sedaj nepoznanih razsežnosti sebe.

Poleg tega nudi vpogled v določena obdobja in podari razlago njihovega smisla. Odgovarja na vprašanja kot: Kaj je namen ‘slabih izkušenj’, kakšno je naše poslanstvo in kako lahko vplivamo na svojo usodo?

Osebna numerološka analiza je lahko Vaša spremljevalka, prijateljica in učiteljica prav vsak dan do konca Življenja.
OSEBNA ANALIZA je v pisni obliki. Prejmete jo v pdf obliki. Dragocenost pisne oblike je, da lahko kadarkoli posežete po njej.

Ker nekatere zanima bolj iz radovednosti kaj jim lahko števila razkrijejo, nekateri pa si želijo res globokega vpogleda, je na voljo več različnih osebnih numeroloških analiz.

Klasična analiza prinaša srednje globok vpogled v vaše življenje.

Potrebni podatki:
– ime in priimek ob rojstvu
– datum rojstva (ura ni potrebna)

KAJ RAZKRIVA CLASSIC OSEBNA ANALIZA?

– Kaj razkrivata naše ime in priimek?
– Prvi samoglasnik
– Število rasti
– Kaj o nas govori naš dan rojstva?
– Pet osebnih števil (osnovna razlaga)
– Življenjske lekcije
– Karmični dolgovi (če jih imate)
– Mojstrska števila (če jih imate)
– Osebno leto

Kaj razkriva naše ime?

– Razlaga imena glede na posamezne črke

Vsaka črka nosi svojo vibracijo – kaj o Vas pove vaše ime, s katerim se predstavljate svetu in Vesolju? Kaka je energetska definicija Vas? Razlaga imena opiše pomen vsake posamezne črke imena, ki je preobražena v število.

– Število rasti – seštevek imena

Skupni seštevek črk imena ob rojstvu je Število rasti, ki opisuje naše darove. V čem ste še posebno močni in talentirani?

– Prvi samoglasnik – vibracija duše

Prvi samoglasnik opisuje naš duhovni pristop k življenju – kakšen je Vaš? V kakšnem sistemu najlažje in najbolje delujete?

– Družinsko ime – priimek

Naše družinsko ime je naša dediščina – ne podedujemo le barve las in oči ter določenih potez od naših staršev. Kake so naše korenine? Kaj nosi naš priimek? Kaj se zgodi ob poroki, ali ob spremembi imena?

– Kaj je v rojstnem datumu ?

Dan našega rojstva je dan prehoda naše duše v fizično telo.

Opisuje naše talente, darove in pot, po kateri jih lahko kar najbolje razvijemo. Namiguje kakšna bo naša življenjska pot ter nosi dragocene uvide za razlago obdobij življenja.

OSEBNA ŠTEVILA

Najpomembnejši del osebne analize so OSEBNA ŠTEVILA.

Osebna števila so najpomembnejša števila, ki jih izražamo s pomočjo numerologije. So najmočnejša in nas najbolj celostno opisujejo; povejo nam kdo smo, zakaj smo tu, kako delujemo, kako nas drugi dojemajo ter kaj nas čaka v drugi polovici življenja.

Je celostni in izjemno izčrpen opis nas samih.

Število življenjske poti

Vaša osebna pot, po kateri ste se podali.
To število opisuje vaše darove ter sposobnosti – rabite nasvet glede izobraževanja ali poklicne poti? Se vam zdi, da ste malo zašli… ali da vam nekaj manjka v življenju?
To število vam ponuja vpogled na katerih področjih blestite celo brez truda.
To število vam pove, kaj ste bili rojeni, da postanete!

Število usode

Kak je vaš življenjski namen? Zakaj ste tu? S kakšnim poslanstvom, s katerim namenom?
Število usode razkriva ne samo vašo nalogo, temveč tudi njen namen – ne samo kaj, temveč tudi zakaj… Svetuje vam, katere kvalitete razvijajte, da vam bo lažje doseči zadane cilje.

Število duše

Kaj vam pomeni največ na svetu? Kako delujete na srčnem, ljubezenskem področju? Kakšen partner ste svoji drugi polovici? Česa si najbolj želite?
S tem opisom dobimo vpogled v našo notranjost, kaj je tisto ˝za mojo dušo˝?
To število razodeva vašo notranjo motivacijo; vaše najbolj skrite želje, sanjarjenja vaše duše in srca…

Število osebnosti

Kako vas dojema vaša okolica? Kaj izražate navzven? Kako vas opredeljujejo drugi?
To je edino število, ki ne kaže vas – dejansko vas, temveč vam slika podobo, ki jo imajo drugi o vas.
Zakaj je to zelo pomembno?
Ker tako izveste, kje ležijo vaši aduti, zaradi katerih vas drugi cenijo; in obenem, kaj je priporočljivo spremeniti, če menite, da ni dobrodošlo v vaši zunanji podobi, torej sliki, ki jo vidijo drugi.

Število zrelosti

Tukaj se skrivajo smernice druge polovice vašega življenja. Delovati prične nekako okoli 35, ali 40. leta starosti; nekje takrat, ko se konča obdobje oblikovanja nas naše osebnosti… in se z leti krepi.
Opisuje kaj vse bi lahko dosegli, in pove tudi kaj lahko pričakujete, ko boste dosegli svoj vrhunec. Razkriva harmonijo, ko vaš notranji in zunanji jaz pričneta delovati v sozvočju.
– – –
Osebna števila (zgoraj našteta):
– kaj sploh pomeni določeno osebno število,
– kako vpliva na naše življenje;
– katero je vaše to osebno število in kaj prinaša vam osebno.

Vsakemu osebnemu številu je dodana nekaj strani dolga podrobna razlaga vsakega posameznega števila, torej gre za bolj poglobljen opis osebnih števil, ne zgolj osnoven. Navedena je barva števila, kateri kristal ga krepi, katere ključne besede ga simbolizirajo, kakšne lekcije vam nosi, kateri so blagoslovi in seveda tudi izzivi tega števila, vsi pozitivni vplivi in tudi taki malo manj zaželeni itd itd Števila objektivno orisujem, naštejem pozitivne in negativne vplive. Nazorno opisujem kaj število prinaša ter kaj to točno za vas pomeni.

Na primer: vaše Število duše je 3:
– kaj je to osebno število
– kaj konkretno na položaju Števila duše pomeni število 3
– IN več strani dolg podroben opis števila 3 kot števila
– – –

Življenjske lekcije

Duhovna numerologija uči, da si je naša duša sama izbrala to inkarnacijo, starše in tudi ime & priimek že pred rojstvom.
Življenjske lekcije opisujejo učno gradivo – česa se učimo? Števila, ki se pojavijo kot življenjske lekcije so simboli energije, katere še nismo (kot duša) izkusili. Seveda se ob tem še nekoliko lovimo in še učimo.

Karmični dolg

Karmični dolg pa je vpliv slabših izbir iz prejšnjih življenj. Nikakor to ne pomeni, da je oseba, ki ga ima slaba! Pomeni, da se bo soočala z določenimi izzivi in situacijami, kjer (upajmo) bo ravnala bolj modro kot poprej. Kadar se nam določene situacije ali težavni odnosi/miselni vzorci vedno znova ponavljajo, se običajno odgovor ”Zakaj” pojavi ravno v razlagi Karmičnega dolga.

Mojstrska števila

S pomočjo numerologije ne prepoznavamo le Karme, temveč tudi stare napredovale duše. V njihovih osebnih številih ali datumu rojstva se skrivajo Mojstrska števila, ki opisujejo višje vibracije. Pomembno je prevzeti odgovornost, ki jo prinašajo! Sliši se lepo, biti Mojster, a vendarle ni le med in mleko – te energije so bolj intenzivne in prinašajo posebne izzive, katere je potrebno premagati, da bi lahko bivali v harmoniji na višjih nivojih.

Vaše tekoče osebno leto

Vsak izmed nas se nahaja v osebnem letu pod vplivom določenega števila, ki ga izračunamo iz rojstnega datuma. Kaj pa se za Vas skriva v letošnjem letu preberete ob koncu analize.

OSEBNO ANALIZO prejmete v pdf obliki.
Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v cca 7 do 10 dni.

Potrebni podatki:
– ime in priimek ob rojstvu
– datum rojstva (ura ni potrebna)

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU, MONETI ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

Klasična osebna numerološka analiza 4

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu
Klasična osebna numerološka analiza 5

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen