Osnovni osebni numerološki izračun

55.00

Kaj nam prinese osebna numerološka analiza? Pregledno urejena knjižica prinaša vpogled v nas same. Kaj pa to pravzaprav pomeni? 😉 Vedo o številih bi lahko opisali kot orodje za spoznavanje sebe. Uporabimo jo lahko za raziskovanje do sedaj nepoznanih razsežnosti sebe. Poleg tega nudi vpogled v določena obdobja in podari razlago njihovega smisla.

Šifra: 56572 Kategoriji: ,

Opis

Kaj nam prinese osebna numerološka analiza?

Pregledno urejena knjižica prinaša vpogled v nas same. Kaj pa to pravzaprav pomeni? 😉

Vedo o številih bi lahko opisali kot orodje za spoznavanje sebe. Uporabimo jo lahko za raziskovanje do sedaj nepoznanih razsežnosti sebe. Poleg tega nudi vpogled v določena obdobja in podari razlago njihovega smisla. Odgovarja na vprašanja kot: Kaj je namen ‘slabih izkušenj’, kakšno je naše poslanstvo in kako lahko vplivamo na svojo usodo?

Osebna numerološka analiza je lahko Vaša spremljevalka, prijateljica in učiteljica prav vsak dan do konca Življenja.

Obsežna količina podatkov, napotkov, smernic, vpogledov je zelo smiselno organizirana v lični obliki. Ne bojte se, ne boste se izgubili ali česa ne razumeli. Osnovna oseba numerološka analiza obsega nekje 25 do 30 strani (odvisno od morebitnih karmičnih dolgov, mojstrskih števil ter življenjskih lekcij). Seveda je pregledno urejena in razdeljena po segmetih.

 

   OSNOVNA ANALIZA ali BASIC PAKET VSEBUJE: 

 • – Kaj razkrivata naše ime in priimek?
 • – Prvi samoglasnik
 • – Število rasti
 • – Kaj o nas govori naš dan rojstva?
 • – Pet osebnih števil
 • – Življenjske lekcije
 • – Karmični dolgovi (če jih imate)
 • – Mojstrska števila (če jih imate)
 • – Osebno leto

Pa pojdimo po vrsti kot so hiše v Trsti:

Kaj razkriva naše ime?

–  Razlaga imena glede na posamezne črke
Vsaka črka nosi svojo vibracijo – kaj o Vas pove vaše ime, s katerim se predstavljate svetu in Vesolju? Kaka je energetska definicija Vas? Razlaga imena opiše pomen vsake posamezne črke imena, ki je preobražena v število.

–  Število rasti – seštevek imena 
Skupni seštevek črk imena ob rojstvu je Število rasti, ki opisuje naše darove. V čem ste še posebno močni in talentirani?

–  Prvi samoglasnik – vibracija duše
Prvi samoglasnik opisuje naš duhovni pristop k življenju – kakšen je Vaš? V kakšnem sistemu najlažje in najbolje delujete?

–  Družinsko ime – priimek 
Naše družinsko ime je naša dediščina – ne podedujemo le barve las in oči ter določenih potez od naših staršev. Kake so naše korenine? Kaj nosi naš priimek? Kaj se zgodi ob poroki, ali ob spremembi imena?

–  Kaj je v rojstnem datumu ?
Dan našega rojstva je dan prehoda naše duše v fizično telo.
Opisuje naše talente, darove in pot, po kateri jih lahko kar najbolje razvijemo. Namiguje kakšna bo naša življenjska pot ter nosi dragocene uvide za razlago obdobij življenja.

– OSEBNA ŠTEVILA

Najpomembnejši del osebne analize so OSEBNA ŠTEVILA.
Osebna števila so najpomembnejša števila, ki jih izražamo s pomočjo numerologije. So najmočnejša in nas najbolj celostno opisujejo; povejo nam kdo smo, zakaj smo tu, kako delujemo, kako nas drugi dojemajo ter kaj nas čaka v drugi polovici življenja.
Je celostni in izjemno izčrpen opis nas samih.

Število življenjske poti

Vaša osebna pot, po kateri ste se podali.
To število opisuje vaše darove ter sposobnosti – rabite nasvet glede izobraževanja ali poklicne poti? Se vam zdi, da ste malo zašli… ali da vam nekaj manjka v življenju?
To število vam ponuja vpogled na katerih področjih blestite celo brez truda.
To število vam pove, kaj ste bili rojeni, da postanete!

Preberite kratko razlago v vašem TU

Število usode

Kak je vaš življenjski namen? Zakaj ste tu? S kakšnim poslanstvom, s katerim namenom?
Število usode razkriva ne samo vašo nalogo, temveč tudi njen namen – ne samo kaj, temveč tudi zakaj… Svetuje vam, katere kvalitete razvijajte, da vam bo lažje doseči zadane cilje.

Število duše

Kaj vam pomeni največ na svetu? Kako delujete na srčnem, ljubezenskem področju? Kakšen partner ste svoji drugi polovici? Česa si najbolj želite?
S tem opisom dobimo vpogled v našo notranjost, kaj je tisto ˝za mojo dušo˝?
To število razodeva vašo notranjo motivacijo; vaše najbolj skrite želje, sanjarjenja vaše duše in srca…

Radovedni? Izvolite kratko razlago TU

Število osebnosti

Kako vas dojema vaša okolica? Kaj izražate navzven? Kako vas opredeljujejo drugi?
To je edino število, ki ne kaže vas – dejansko vas, temveč vam slika podobo, ki jo imajo drugi o vas.
Zakaj je to zelo pomembno?
Ker tako izveste, kje ležijo vaši aduti,  zaradi katerih vas drugi cenijo; in obenem, kaj je priporočljivo spremeniti, če menite, da ni dobrodošlo v vaši zunanji podobi, torej sliki, ki jo vidijo drugi.

Število zrelosti

Tukaj se skrivajo smernice druge polovice vašega življenja. Delovati prične nekako okoli 35, ali 40. leta starosti; nekje takrat, ko se konča obdobje oblikovanja nas naše osebnosti… in se z leti krepi.
Opisuje kaj vse bi lahko dosegli, in pove tudi kaj lahko pričakujete, ko boste dosegli svoj vrhunec. Razkriva harmonijo, ko vaš notranji in zunanji jaz pričneta delovati v sozvočju.

Ta števila so posamezno razložena v vseh analizah:

– kaj sploh pomeni določeno osebno število,
– kako vpliva na naše življenje;
– katero je vaše to osebno število in kaj prinaša vam osebno. 

Na primer: vaše Število duše je 3:
– kaj je to osebno število
– kaj konkretno na položaju Števila duše pomeni število 3

–  Življenjske lekcije 

Duhovna numerologija uči, da si je naša duša sama izbrala to inkarnacijo, starše in tudi ime & priimek že pred rojstvom.
Življenjske lekcije opisujejo učno gradivo – česa se učimo? Števila, ki se pojavijo kot življenjske lekcije so simboli energije, katere še nismo (kot duša) izkusili. Seveda se ob tem še nekoliko lovimo in še učimo.

– Karmični dolg

Karmični dolg pa je vpliv slabših izbir iz prejšnjih življenj.  Nikakor to ne pomeni, da je oseba, ki ga ima slaba! Pomeni, da se bo soočala z določenimi izzivi in situacijami, kjer (upajmo) bo ravnala bolj modro kot poprej. Kadar se nam določene situacije ali težavni odnosi/miselni vzorci vedno znova ponavljajo, se običajno odgovor ”Zakaj” pojavi ravno v razlagi Karmičnega dolga.

O Karmi preberite TU

 

– Mojstrska števila

S pomočjo numerologije ne prepoznavamo le Karme, temveč tudi stare napredovale duše. V njihovih osebnih številih ali datumu rojstva se skrivajo Mojstrska števila, ki opisujejo višje vibracije. Pomembno je prevzeti odgovornost, ki jo prinašajo! Sliši se lepo, biti Mojster, a vendarle ni le med in mleko – te energije so bolj intenzivne in prinašajo posebne izzive, katere je potrebno premagati, da bi lahko bivali v harmoniji na višjih nivojih.

Prispevek o Mojstrskih številih vas čaka TU

– Kako letošnje leto vpliva na nas in vaše osebno numerološko leto

Vsak izmed nas se nahaja v osebnem letu pod vplivom določenega števila, ki ga izračunamo iz rojstnega datuma. Kaj pa se za Vas skriva v letošnjem letu preberete on koncu analize.

 

Osebna numerološka analiza je lahko vaša nova najboljša prijateljica ali fantastično darilo!

OSEBNO ANALIZO lahko prejmete natisnjeno ali v pdf obliki.
Analizo dobite (po izvedbi nakazila) v cca 7 do 10 dni.

Potrebni podatki:
– ime in priimek ob rojstvu
– datum rojstva (ura ni potrebna)

Plačilo analize: samo po PREDRAČUNU ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmete potrdilo za storitev.

 

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Uspešno vodi delavnice po celi Sloveniji in preko meja, največ v sončni Španiji. Poleg osebnega svetovanja ter poučevanja, jo odlikuje tudi dolgoletno sodelovanje z mediji kot denimo Sensa, Lisa, Hopla, Suzy, Zurnal24, Svet24, Njena.si, Finance itd. Nekaj let ste lahko spremljali tudi njene TV oddaje na Planet TV. Njene prispevke že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Dodatne informacije

cas-trajanja
format
isbn
leto-izida
lokacija
st-strani
vezava

Informacije o Prodajalcu

 • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
 • Ponudnik: LiLi SoRuM
 • Naslov: 1000 Ljubljana
 • Še ni ocen!

Povpraševanje po Izdelku

Prosimo, prijavite se za vprašanje izdelka