Osebni numerološki vodnik po letu 2020

33

Osebni numerološki vodnik, ki ga nekateri že dobro poznate kot Popotnik, je vaš najboljši prijatelj in zemljevid po letu 2020, da vas izzivi ne bodo nepričakovano dobili ter, da vam dobri dnevi za posel, Ljubezen, zdravje, potovanja itd. ne bodo ušli. Svetloba in tema se bosta spopadli leta 2020! Občutek

Opis

Osebni numerološki vodnik, ki ga nekateri že dobro poznate kot Popotnik, je vaš najboljši prijatelj in zemljevid po letu 2020, da vas izzivi ne bodo nepričakovano dobili ter, da vam dobri dnevi za posel, Ljubezen, zdravje, potovanja itd. ne bodo ušli.

Svetloba in tema se bosta spopadli leta 2020!

Občutek razklanosti ne bo nič nenavadnega.

Izkoristite leto 2020, da bi za vedno opravili s strahovi, dvomi, omejitvami in negativno preteklostjo. Le tako boste stopili v lepšo prihodnost!

Osebni vodnik zajema:

– PREGLEDNICA NAJPOMEMBNEJŠEGA CIKLA TEGA ŽIVLJENJSKEGA OBDOBJA od 2010 do 2022 za razumevanje pomembnega cikla karmičnih let, ki se zaključuje leta 2022

– natančna razlaga vpliva letnice 2020

– numerološka napoved leta

– VAŠE OSEBNO NUMEROLOŠKO LETO

– vaših 12 osebnih numeroloških mesecev

– delo za dušo za vsak mesec

– OSEBNI KOLEDARČEK: vaši najbolj ugodni meseci za: Ljubezen, finance, osebno rast

– OPOZORILA na obdobje prelomnic

– PRIPOROČILA za vaše osebno leto

– izzivi leta

– nagrade leta

– ugodni vplivi vsakega meseca

Osebni vodnik, Popotnik po 2020, je kombinacija branja in pisanja, saj boste vsak mesec delali na sebi z natančno postavljenimi vprašanji. Lahko bi ga primerjali z učbenikom in delovnim zvezkom.

POMEMBNO: Ure rojstva za izračun osebnega leta ne potrebujem. Potrebujem le dan in mesec rojstva, zato je fantastična in lahka izbira za darilo!

Obsežen osebni vodnik (zajema cca 45 strani) prejmete kot pdf na email.

Plačilo je možno le po PREDRAČUNU, STRIPE (kreditna kartica ) MONETI- Valu ali PAY PALU. Po prejemu plačila, prejmeš potrdilo za storitev.

Rok izdelave: cca 7 dni oz. po dogovoru

Analizo bo z veliko srčne predanosti pripravila LiLi SoRuM, priznana slovenska numerologinja, ki se z vedo o številih strokovno ukvarja že preko petnajst let. Njene prispevke lahko že vrsto let berete tudi na našem portalu duhovnost.eu

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • 5.00 5.00 ocena od 2 ocen