Izkusite Zvezdna vrata – Vikend delavnica Zvezdnih vrat (Stargate)

IZKUŠNJA ZVEZDNIH VRAT – VIKEND DELAVNICA, sobota 17. in nedelja 18. oktober 2015, 10:00 – 17:30

Kaj so Zvezdna vrata?

Zvezdna vrata prehod v druge dimenzije, so v fizični obliki struktura, ustvarjena po načelih svete geometrije, z lastno zavestjo in so močan pripomoček, ki pomaga posamezniku pri premagovanju njegovih omejitev ter pri uresničevanju najvišjega potenciala!
Dovolite si vnesti še več radosti in veselja v svoje življenje! Ste pripravljeni odkriti novega sebe? ZDAJ JE ČAS!

Vsebina delavnice

To ni samo delavnica, tukaj gre za močno izkušnjo z Zvezdnimi vrati, ki bo popolnoma spremenila dosedanje razumevanje vaših sposobnosti ustvarjanja, zdravljenja in kako uravnotežiti vaše fizično telo ter kako doseči nove ravni harmonije v vašem življenju.

Vsebina vikend delavnice je serija kratkih, globokih meditacij, ki jih vodi vodnik Alkazar skozi oba medija, Prageet-a in Julieanne. Udeleženci se v posebni atmosferi z lahkoto sprostijo in se prepustijo energijam. Največji čar je, da ni treba ničesar narediti, le dovoliti! Ob skupni nameri skupine Zvezdna vrata pospešijo svojo vibracijo in začnejo oddajati frekvenco višjih dimenzij. Udeleženci se povsem naravno uskladijo s to vibracijo in tako z lahkoto dvignejo svojo energijo, izkusijo radost, transformacijo in občutno spremembo frekvence.
Delo z Zvezdnimi vrati poteka na kvantnem nivoju. Ob aktivaciji večdimenzionalne DNK, v njej je zapisan misterij vašega višjega jaza, se sproži poživitev vašega človeškega bitja. V popolnoma prebujeni DNK se obudi spomin na to, kdo resnično ste. DNK vsebuje ključ do tega, kar ste, kar ste bili, kako deluje vaše fizično telo, kaj je vaš delež in namen v ustroju univerzuma in kakšna je vaša zmožnost neposredne komunikacije z Duhom.

Spremembe se zgodijo na različnih ravneh, nekatere takoj, druge čez čas. Stres, čustvene težave in različne ovire uma se preprosto razgradijo, ljudje pa začutijo veliko sproščenost, radost in srečo.

Z delavnico boste dobili močno učinkovito orodje, ki ga lahko uporabite v vsakem trenutku v vašem vsakodnevnem življenju.

Glavna tema delavnice

Alkazarju se bo pridružil poveljnik Galaktične komande, ki je nedavno nadzoroval ustvarjanje mrežnega sistema v Notranji Zemlji z uporabo izven-planetarnih mineralov, ki jih je komanda prinesla v Notranjo Zemljo. Dostopili bomo do tega novega mrežnega sistema, kar bo pospešilo naš proces prebujenja.
Povezava na nedavno sporočilo, ki ga je o temi delavnice podal Alkazar:

Cena za en dan: 97 €
Cena za vikend: 177 €

Prevod je zagotovljen z Branko Božič.

Delavnico vodita Prageet Harris in Julieanne Conard

Več o Prageetu najdete tukaj: http://www.thestargateexperience.com/#!prageet/c10mh

Več o Julieanne: http://www.thestargateexperience.com/#!about-julieanne/c1zsp
Splošne informacije

Za več informacij o Zvezdnih vratih vas vabimo, da si ogledate spletno stran Stargate International: http://www.thestargateexperience.com/ in si ogledate predstavitveni video The Stargate Experience na: https://vimeo.com/118411129.

Kontakt:sandra.lamut@gmail.com, 031 767 545

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !