Izobraževanje o BIOENERGIJI, RADIESTEZIJI IN AKUPRESURI; I. in II. stopnja

KDAJ? 27. in 28. februar 2016
KJE? OKOLICA CELJA

Uči: DR. SMILJANIČ (bioenergetik, akupunkturist, hipnoterapevt..)

KAJ SE NAUČIMO NA IZOBRAŽEVANJU?20141215_112850

Zdravljenja z bioenergijo se lahko nauči vsak, ki ima čiste in jasne misli, željo, da bi pomagal sočloveku, poštena in jasna čustva ter sposobnost pozitivnega mišljenja.

Tečajniki se na naših izobraževanjih naučijo tehnike bioenergije, s katerimi lahko pomagamo pri zdravljenju 40 različnih bolezni, tudi osnove v primeru zdravljenja RAKA.

Tečaj bioenergije I in II stopnje, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 27. in 28. februarja 2016, od 9. do 17. ure( 2 dni po 8 ur), temelji predvsem na praktičnih primerih, kjer se z naučeno tehniko naučite pomagati pri zdravljenju različnih bolezni. Pridobili boste veliko koristnih nasvetov iz dolgoletne prakse dr. Smiljaniča.

Ker traja tečaj samo en vikend, se trudimo na podlagi številnih izkušenj iz bioenergije dr. 20140817_154940 (1)Smiljaniča podati čimveč prakse in ne nepotrebne teorije ter balasta. Vsekakor priporočamo, da šolo ponovite vsaj še enkrat, da bo vaše znanje res optimalno. Vedno ste pri nas dobrodošli, da nabirate nova znanja in izkušnje.

20150211_181215Po opravljeni delavnici boste dobili dovolj znanja, da lahko pričnete pomagati drugim, lahko pa postane zdravljenje z bioenergijo tudi vaš poklic.
Ko enkrat zaključite tečaj, se lahko vedno vračate na izobraževanje in obnavljate znanje brezplačno.

Na tretji stopnji se naučite delati bioterapijo na daljavo in pridobite dodatna znanja
radiestezije. Odpre se vam tudi tretje oko. Po koncu izobraževanja opravite izpit in pridobite certifikat, s katerim zdravljenje z bioenergijo lahko postane vaš poklic.

DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVE – JASMINA 041 552 716 ali na www.bioenergetsko-zdravljenje.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !