JOGA ZA ČUSTVENO RAVNOVESJE- PRI GRADU FUŽINE !

Joga za čustveno ravnovesje je dinamična vadba s poudarkom na fizičnih asanah v kombinaciji z dihalnimi tehnikami, sproščanjem in meditacijo. Program je primeren za vse generacije in je ravno tako namenjen lajšanju in odpravi težav povezanih z anksioznimi motnjami, depresijo in vsakdanjim stresom. Primerno za začetnike in izkušene praktikante joge.

JOGA V KRANJU-(Slovenski trg 7)

SREDA ob 19:00

JOGA NA RUDNIKU- Jalnova ulica 70

ČETRTEK ob 19.00

JOGA NA FUŽINAH-Pri gradu Fužine-Trpinčeva ulica 71

PONEDELJEK ob 19:00

SREDA          ob  8:00

Učiteljica: Grozda Hartman, mag.posl.ved., je certificirana in registrirana učiteljica joge pri svetovni zvezi Yoga Alliance, certificirana učiteljica otroške joge (joga za otroke), z zaključenim osnovnim izobraževanjem Montessori pedagogike. Na podlagi večletnih življenjskih izkušenj in učenj, ki jih je pridobila pri domačih in tujih učiteljih, želi sedaj svoje znanje deliti z drugimi in pomagati osebam, da poglobijo notranje zavedanje s pomočjo joge.

Pomaga vam na vaši poti življenja premagovati čustvene ovire, tesnobo, stres, anksiozne motnje. Zasnovala je program ANX, ki je namenjen osebam, ki trpijo za anksioznimi motnjami. Pogumno jih vodi skozi jogijske asane, pranajamo in meditacijo, da ponovno najdejo notranji mir. Telesne in dihalne vaje prilagodi vsakemu posamezniku posebej, ne glede na strukturo telesa, gibljivost ali zdravstveno stanje.

Joga deluje skozi um in telo ter na ta način pomaga ozdraviti tesnobo in druge oblike čustvenega neravnovesja. Če se že dolgo spopadate z tesnobo prek zdravil in psihoterapije, vedite, da to nista edini možnosti. Telesni položaji joge in tehnike dihanja pomagajo ustvarjati nove telesne izkušnje, ki se razlikujejo od tesnobe. Uporaba sproščujočih tehnik med in po vadbi uravnovešajo živčni sistem. Mišična sprostitev, ki jo dosegamo z asano se širi iz mišic na vse druge telesne organe. Dihalne tehnike oz. pranajama, ki jo izvajamo ni samo poseben način dihanja. Pranajamo spremljata tudi poostrena pozornost in koncentracija, tako da hkrati delamo tudi duševno vajo.

VABLJENI K VPISU!

Vadba poteka na dveh lokacijah v Ljubljani in v Kranju.

Fužine: Trpinčeva ulica 71, Lj

Rudnik: Jalnova ulica 70, Lj

Kranj: Slovenski trg 7

Več informacij najdete na spletni strani:

www.yoga-gayatri.si

|||::
Trpinčeva ulica 71, Ljubljana, Slovenija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !