Kako postati denar – 1. del

Kako postati denar je sklop treh delavnic, na katerih bomo skozi delovni zvezek Kako postati denar Garyja Douglasa spreminjali svoja stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem in nam ravno ne služijo tako, kot bi si želeli.

Kaj je denar? Za nekoga so to hiše, avtomobili, varnost, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako? Kaj če je denar energija, tako kot smo energija tudi mi? Ni razlike med nami in denarjem, razen v stališčih ki jih imamo v zvezi z njim. In ta smo prevzeli od drugih.

Če bi to spremenili, bi popolnoma lahko spremenili svojo finančno realnost.

Vabljeni na sklop delavnic, kjer svoja stališča o denarju spreminjamo tako, da postajamo energija denarja. Kar smo, to imamo, to kreiramo v resničnosti.

Na delavnici gremo na praktičen način skozi delovni zvezek, kreiramo pa jo tudi skupaj z vašimi vprašanji in praktičnimi primeri. Naučili se bomo, kako tudi v svojem vsakodnevnem življenju uporabljati različna orodja, ki jih bomo spoznali na delavnici.

Bi bili voljni to izbrati zase?

Delavnico vodi ana za spletno 2Ana Omanovič, ki je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več-dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Torek, 5. januar 2015, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 60 EUR posamezni sklop, 150 EUR enkratno plačilo za tri sklope
(v kolikor se udeležite vseh treh delov so delovni zvezek in zvočni posnetki delavnic že vključeni v ceno delavnice)

Za udeležbo ni predpogojev.

Obvezne so prijave pred dogodkom na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Prijavite se čimprej, saj je število udeležencev omejeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !