Kako postati denar – UVODNA DELAVNICA

Uvodna delavnica Kako postati denar bo uvod v decembrska, 3- delna torkova druženja, kjer se bomo skozi delovni zvezek Kako postati denar ali How to become money, ustanovitelja Access Consciousness-a, Gary-ja Douglasa učili čisto nove paradigme v zvezi z denarjem.

S pomočjo delovnega zvezka se bomo naučili kako spremeniti svoja nora in omejena stališča, ki smo jih v preteklosti zavzeli v zvezi z denarjem. Vsako naše stališče namreč kreira naše realnosti.

Kaj če je denar nekaj čisto drugega od tega, kar si predstavljamo? Kakšno bi bilo naše življenje, če bi začeli kreirati drugačno finančno realnost, kot smo jo do sedaj?

Ali je to lahko prvi korak do naše nove finančne resničničnosti?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več-dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: 1. december 2015, od 18. – 20. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 20 EUR (vsak, ki se prijavi na 3-delni sklop druženj se mu znesek šteje v ceno le-teh)

Obvezne so prijave pred dogodkom na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Prijavite se čimprej, saj je število udeležencev omejeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !