Kako živeti prebujeno življenje 3. del – Imeti odprto srce

Imeti odprto srce

hand-in-hand-srce-v-srcu“Imeti odprto srce, biti nežnosrčen ne pomeni, da smo ves čas srečni ali da smo duhovni. Pomeni, da smo odprti do sebe, svojih omejitev in nepopolnosti. Pomeni, da smo se končno zavedli resničnosti in prenehali omejevati sebe in svet na majhne koščke in segmente. Pomeni, da lahko polno zaznavamo sebe in vse okrog sebe in svet. To je predpogoj, da lahko polno živimo.”


Tretje od šestih srečanj na katerih se bomo poglobili v pravo resničnost življenja in svoj odnos do sebe, drugih in sveta.

Delavnice so zasnovane na podlagi knjige Jasona Shulmana Priročnik z navodili, kako živeti prebujeno življenje, ki jo lahko kupite pri meni pred ali po delavnici.
Cena celotnega cikla 6 delavnic je 60 EUR. Zaželena je udeležba na vseh šestih delavnicah, saj se teme dopolnjujejo in nadgrajujejo.
Poglejte si še termine drugih petih delavnic.
Za podrobnosti obiščite spletno stran http://tadejabradas.wixsite.com/tadeja-spiritual/delavnica-prebujeno-zivljenje, ali mi pišite na moj e-naslov.
Vabljeni!
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: