KARMIČNO SAMOZDRAVLJENJE ZA DOMAČO UPORABO

sinaj244Na uvodnem delu bomo predelali postopek, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojne ljubezni in notranjega miru.
Predstavili bomo kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastnega energijskega polja. Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve in tudi kako lahko vpliva na nas astral ter dušni svet pokojnikov, posebej tistih, ki so zapuščali svet v nemiru(samomor, nesreča, rak). Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike. Priporočljivo je za lažje razumevanje določanje vzorcev prebrati katerokoli od knjig Marjana Ogorevca na to tematiko.
Čeprav se karmična diagnostika dotika zgodbe tako podedovanih vzorcev naših prednikov kot tudi vzorcev iz nivoja naše je poudarek na vzorcih in blokadah, ki smo si jih ustvarili v tej inkarnaciji.
Na uvodni del lahko pride vsak, ki se želi seznaniti s postopkom čiščenja in zlaganja lastnega energijskega polja. Ta del tudi toplo priporočam vsakomur, ki se želi prijaviti k meni na individualno terapijo, da gremo lahko potem lažje in hitreje v proces. Poudarek je na razumevanju postopka.
Na  skupinski delavnici karmičnega samozdravljenja glavnina poteka energijsko in vsaka delavnica ima usmeritev na tematiko predelovanja in je namenjena predvsem delu na energijskem in informacijskem polju z manj teoretičnega razlaganja . Zato je uvodni del obvezen za vsakogar, ki se želi udeležiti potem predelovanja vzorcev na delavnici ,kjer se vzorci močnejše čistijo ob podpori skupine s predihavanjem, leže, v krogu .
Nato se lahko udeležite 1. in 2.dela delavnice po izbiri glede na datum ali zaporedje
Cena 30 eur(pri ponovnem obisku istega dela delavnice 25EUR)

Prijave najmanj dan pred delavnico: talitaterapija@gmail.com ali s sms-om: 040 607 190

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !