Kristalno-zvočna meditacija: Kronska čakra

Čaka nas čudovito popotovanje po naši sedmi – kronski čakri, ki je ključ do duhovnih povezav in popolne sreče.

Skozi kronsko čakro se napaja popolnoma ves sistem čaker v telesu (ne samo glavnih sedem). Kronska čakra nam omogoča, da se povežemo z duhovnim svetom in višjimi energijami. Prav tako je tudi središče neomejenih možnosti in priložnosti za duhovno rast, saj skozi njo sprejemamo duhovno vodstvo in modrost.

Ljudje z dobro delujočo kronsko čakro so močno povezani sami s sabo, razumejo in spoznavajo sebe, življenja in vesolja ter močno duhovno rastejo.

Motnje kronske čakre se kažejo v težavah pri koncetraciji in učenju, duhovnem cinizmu in v togih življenjskih prepričanjih. Na fizičnem telesu se kaže v boleznih in motnjah možganov, boleznih živčevja, psiholoških in psihiatričnih obolenjih.

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali kronsko čakro (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani s kronsko čakro, na kakšen način podpirajo in zdravijo kronsko čakro, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša kronsko čakro ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale, vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje kronske čakre s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja kronske čakre izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje kronske čakre, ki je izjemnega pomena tako za koncentracijo, učenje, življenjska prepričanja kot tudi za zdravje možganov, živčevja…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo kronsko čakro (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.
Cena: 25€ / osebo

Toplo vabljeni na življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije. Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mesta na meditacij.

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com

 

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: