Kristalno-zvočna meditacija: Srčna čakra

Čaka nas čudovito popotovanje po naši četrti – srčni čakri, ki je center brezpogojne ljubezni, odpuščanja in ravnovesja.

Energetsko pretočna srčna čakra v življenje vnese neizmeren mir, ljubezen, harmonijo, lahkotnost in samozaupanje hkrati pa odpravi strahove, nezaupanje in ljubosumje. Prav tako močno podpre partnerske oz. ljubezenske odnose. V prvi vrsti pa dobro delujoča, energetsko pretočna srčna čakra vzpostavi zdravo ljubezen do samega sebe.

Človek z dobro delujočo srčno čakro je ljubeč do sebe in do drugih. Ima ljubeče medosebne odnose brez sebičnih interesov. Je čuten, toleranten ter ima sposobnost emaptije.

Motnje srčne čakre se kažejo kot nesposobnost odpuščanja sebi in drugim, osamljenost in melanholija, občutek izoliranosti, prevelika kritičnost in pritoževanje, pretirano žrtvovanje za druge, maščevalnost. Na fizičnem telesu se pojavijo težave s srcem (infarkt, angina pectoris, poškodovane srčne zaklopke, prirojene napake srca, razširjeno srce), bolezni pljuč (astma, bronchitis, tuberkoloza…), bolezni dojk, težave z rameni …

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali srčno čakro (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani s srčno čakro, na kakšen način podpirajo in zdravijo srčno čakro, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša srčno čakro ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje srčne čakre s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja srčne čakre izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje srčne čakre, ki je izjemnega pomena za zdravo ljubezen do sebe, iskrene in ljubeče medsebojne odnose kot tudi za zdravje srca, ožilja, pljuč, ramen, reber…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo srčno čakro (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.

Kristalno – zvočne meditacije se bodo izvajale cca na 14 dni, in sicer od 4.10. do 15.12.2016. Vsaka izmed njih bo drugačna in hkrati bodo povezane v izjemno celoto, saj bomo zaobjeli celoten sistem čaker, zato je priporočljivo, da se udeležite vseh 7 meditacij.

Termini meditacij in vsebina:

22.11.2016 = grlena čakra

 • izražanje,
 • komunikacija,
 • poslušanje,
 • ustvarjalnost,
 • vpliva na zdravje grla, ščitnice, zob, vratne hrbtenice…

1.12.2016 = tretje oko

 • intuicija,
 • zaupanje vase,
 • vpliva na zdravje oči, ušes, nosa, hipofize…

15.12.2016 = kronska čakra

 • življenjska prepričanja,
 • vrednote,
 • koncentracija,
 • učenje,
 • vpliva na zdravje možganov…

Prav tako boste na meditaciji lahko kupili kristale, eliksirje in orgonite 🙂

Cena: 25€ / osebo

Toplo vabljeni na življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije. Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mesta na meditacij.

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com

 

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: