Kristalno zvočna meditacija: Tretje oko

Čaka nas čudovito popotovanje po naši šesti čakri – tretje oko, ki je središče intuicije.

Zdrava in energetsko pretočna čakra tretjega očesa omogoča vizualizacije – ustvarjanje notranjih podob naših želja, vizij ali sanj. V tretjem očesu so spravljeni vsi naši spomini in tudi vse naše vizije prihodnosti, v njej je modrost in sedež duhovne inteligence.

Človek z dobro delujočo šesto čakro je intuitiven, povezan z notranjo modrostjo in samim seboj. Verjame vase in sledi svojemu notranjemu vodstvu.

Motnje čakre tretjega očesa se kažejo v obliki različnih frustracij, strahov, občutka brezciljnosti in nesmisla ter težav s koncentracijo. Na fizičnem telesu se pojavijo glavoboli, migrene, možganska kap, obolenja slušnih organov, težave z očmi…

TEORETIČNI DEL:

V uvodnem – teoretičnem delu bomo dodobra spoznali čakro tretjega česa (kje se nahaja, barvo, na vitalnost katerih fizičnih organov vpliva, kako vpliva na naše čustveno počutje in občutke, katera naša prepričanja so povezana z njo, kaj jo krepi in kaj zavira njeno brezhibno delovanje).

Spoznali bomo tudi kristale, ki so povezani s čakro tretjega očesa, na kakšen način podpirajo in zdravijo čakro tretjega očesa, kako te kristale uporabljamo, da z njimi dosežemo celovito zdravljenje fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa, kako jih čistimo in kako za njih skrbimo.

Prav tako boste izvedeli kateri žarek zdravi, čisti in uravnoveša čakro tretjega očesa ter kdo je mojster, ki za ta žarek skrbi.

Nato bo vsak udeleženec izbral (v kolikor imate svoje kristale vam priporočam, da jih prinesete s seboj) kristal za zdravljenje čakre tretjega očesa s katerim bo delal skozi meditacijo (lahko ga bo tudi kupil).

MEDITACIJA:

Meditacija bo potekala ob nežni glasbi in aromaterapiji. Prostor pa bo podprt z močno kristalno mrežo, ki bo učinek meditacije in zdravljenja čakre tretjega očesa izjemno povečala.

Meditacija je izjemna tehnika s pomočjo katere sprostimo telo, umirimo um in se popolnoma povežemo s svojim bistvom, to je s samim sabo, svojo dušo in srcem. Namen meditacije ne bo sprostitev (čeprav je to njej čudovit stranski učinek) temveč čiščenje, zdravljenje in uravnovešanje čakre tretjega očesa, ki je izjemnega pomena za razvito intuicijo in zaupanja vase kot tudi za zdravje oči, ušes, nosa…

Meditirali bomo v prisotnosti kristalov, ki močno krepijo in podpirajo čakro tretjega očesa (imeli jih bomo v roki, položili si jih bomo na telo, prav tako pa bo v naši bližini kristalna mreža in obilica kristalov) zato bo učinek meditacije bistveno večji, saj nam kristali omogočijo izjemno hitro in intenzivno povezavo z našim bistvom. Tako lahko hitreje in lažje vzpostavimo meditativno stanje in dostopamo do odgovorov, informacij, idej… ki tiho spijo v nas in čakajo, da se jih zavemo in jih realiziramo.

Vašo dušo bo med meditacijo božal zvok tibetanskih skled. Ker je zvok izjemen zdravilec, bo hkrati razbijal vse naše blokade, zastoje, strahove… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Da pa bodo kristalno – zvočne meditacije resnično nekaj izjemnega, močnega in predvsem zdravilnega bodo z nami tudi zdravilni žarki in njihovi mojstri.

Termini meditacij in vsebina:

15.12.2016 = kronska čakra

  • življenjska prepričanja,
  • vrednote,
  • koncentracija,
  • učenje,
  • vpliva na zdravje možganov…

Toplo vabljeni na izjemna zdravljenja, življenjske preobrazbe in preboje s pomočjo zvoka, kristalov, zdravilnih žarkov in meditacije.

Meditacije so primerne za vsakogar, tako za začetnike kot tiste, ki redno meditirate.

Cena: 25€ / osebo

Hkrati vam sporočam, da boste na meditaciji lahko tudi kupili kristale, eliksirje in orgonite 🙂

Obvezne prijave zaradi omejenega števila mesta na meditaciji.

Prijave in rezervacije na:
040 416 902
info@angelsarewhispering.com

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: