Luč duše – Delavnica Celičnega zdravljenja & Jedrne preobrazbe

Človeška narava je, da iščemo sami sebe. Nejasnost v razumevanju tega, kar smo pa nam prinese v nas in naše bitje le več nemiru, ki nas premakne še bolj v prostor, kjer ne želimo biti. Dobrodošli na delavnici raziskovanja in razkrajanja omejitev, ki bo popolnoma spremenila vaše življenje!

Luč duše

Delavnica Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe

 

Nejasnost, ki se ustvari zaradi nejasnega pogleda na življenje v človeku ustvari nemir, žalost, otopelost, vse vrste tesnob, jeze ipd. Na delavnici bomo šli globoko v celično jedro in spomin naše duše ter osvetlili z božjo lučjo vse to kar je neuporabno ali nam ne služi več ter tisto, kar je posameznik pripravljen izpustiti, preobrazili v čisti potencial.

Kdaj bo delavnica in cena:
Petek, 27.11. od 18-21h: 30 €
Ob predhodni prijavi: 25 €

Individualna terapija traja 60 minut in stane 60 €.
(za individualne srečanje je potrebna predprijava)

Kje bo delavnica:
Telovadnica Aurelija Ostrožnik; Miklošičeva 2; Celje << Kliklni za zmeljevid

Prijave na tomaz.flegar@gmail.com oz. na 041 890 078.
Več informacij o Tomažu Flegarju in njegovem delu najdete na www.tomazflegar.si

Kaj je?

Celično zdravljenje in jedrna preobrazba je oblika energet-sko-telepatskega zdravljenja, kjer telo zapuščajo stari vzorci razmišljanj, čustvovanja, ob-našanja, ki so povezani bodisi s sedajšnjimi ali preteklimi oz. življenji naših prednikov, tele-sa udeležencev pa zapuščajo krči, zakrčenost, otopelost, bolezni, obolenja. Udeleženci delavnic so po zaključku lažji, olajšani preteklosti, nemalokrat pa se jim spremeni način obnašanja in delovanja v zasebnem življenju in družbi.

Sprememba

Vsak človek, ki stopi v zdravil-ni prostor, ki je napolnjen z zdravilno energijo preobraz-be, ga zapusti drugačen. Same priprave na delavnico se na duhovnem nivoju začnejo že nekaj dni pred delavnico in tisti, ki so pripravljeni lahko že pred samim pričetkom doživ-ljajo spremembe tako v čust-vovanju kot mišljenju nekaj dni pred delavnico. Seveda pa se sam proces ‘čiščenja’ in opuščanja preteklosti ne konča na sami delavnici, saj se proces v vsakem posamezinku odvija še nekaj dni po delavnici.

Pričevanje

…tko jasne misli oz dane v pravih trenutkih. Sem imela sestanek prejšnji teden v slubži in sem imela super predstavitev angleščine in kako jo izvajam, sem dobila noro idejo kaj naj rečem in govorim. Noro se mi spet odvija komunikacija z universom in pokojnimi, bolj jasno jih čutim in bolje slišim, čeprav sem še čisti fish se počutim da mi gre. Manj sem živcna in nervozna, pa tudi v danih trenutkih mogoče ne odreagiram kot bi včasih, prav premislim kaj bom rekla in si mislila…

Ko govorimo o zdravju se pogovarjamo o celotnem bitju, ne samo o tem, da je naše telo kolikor toliko v redu.

O Tomažu

Tomaž Flegar je Duhovni učitelj in zdravitelj. Učenja in resnice, ki prihajajo skozi njega pomagajo v udele-žencih njegovih delavnic sproščati in izpuščati stare travme, čustvene blokade, stare skupke misli, pred-vsem pa človek začne postajati vedno bolj to kar on je, kar mu omogoči, da začne ustvarjati izkušnje in dogodke, ki ga peljejo k temu, kar si v življenju želi.

Kaj še počne?

i Duhovna preobrazba

i Zdravljenje zemlje

i Kreacija Zdravilnh točk

i Čiščenje prostora

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !