Velenje ob 18h | Jedrna celična preobrazba

Pozdravljen/a,

v mescu aprilu te vabim na preobrazbeni ciklus začetkov, nečesa novega, nekaj kar se pripravlja, ki bo znotraj naših teles, resničnosti in duše sprostil vso staro zatohlo energijo in ji nadomestil s tem, kar prinaša pomlad, s svežino, z novim.

Delavnica Jedrne celične preobrazbe bo potekala v četrtek, 20. aprila s pričetkom ob 18h v prostorih Mavrične sobe

 

Kdor sledi sebi, sledi svoji luči, luči, ki sije večno skozi nas in nam govori, kaj je dobro in kaj ne. In dobro, to kar je dobro za vsakega posameznika vidi vsak sam. Luč, ki sije skozi nas in nam sveti na našo lastno pot. In v mesecu aprilu se, kot vsak nov začetek, tudi ta luč začenja prižigati in svetiti bolj jasno in odločno.

Luč duše

Delavnica Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe

Pridružite se nam na delavnici Luč duše na kateri bomo očiščevali in preobražali, čistili iz naših teles in zaznav tisto, kar nam preprečuje priti tja, kamor smo namenjeni. Ni namreč vsaka luč naša luč. In ko se bo očitilo tisto, kar nam preprečuje svetiti na našo pot, potem se bomo na nov cikel lahko podali bolj sigurni in prepričani v naše lastne odločitve..

Kdaj bo delavnica in cena:

Četek, 20.04. od 18-21h: 30 €

Individualna terapija traja 60 minut in stane 60 €.
(za individualne srečanje je potrebna predprijava)

Kje bo delavnica:
Mavrična soba, Trg mladosti 6; 3320 Velenje

Prijave na tomaz.flegar@gmail.com oz. na 041 890 078.
Več informacij o Tomažu Flegarju in njegovem delu najdete na www.tomazflegar.si

Kaj je?
Celično zdravljenje in jedrna preobrazba je oblika energetsko-telepatskega zdravljenja, kjer telo zapuščajo stari vzorci razmišljanj, čustvovanja, obnašanja, ki so povezani bodisi s sedajšnjimi ali preteklimi oz. življenji naših prednikov, telesa udeležencev pa zapuščajo krči, zakrčenost, otopelost, bolezni, obolenja. Udeleženci delavnic so po zaključku lažji, olajšani preteklosti, nemalokrat pa se jim spremeni način obnašanja in delovanja v zasebnem življenju in družbi.
Sprememba
Vsak človek, ki stopi v zdravilni prostor, ki je napolnjen z zdravilno energijo preobrazbe, ga zapusti drugačen. Same priprave na delavnico se na duhovnem nivoju začnejo že nekaj dni pred delavnico in tisti, ki so pripravljeni lahko že pred samim pričetkom doživljajo spremembe tako v čustvovanju kot mišljenju nekaj dni pred delavnico. Seveda pa se sam proces ‘čiščenja’ in opuščanja preteklosti ne konča na sami delavnici, saj se proces v vsakem posamezinku odvija še nekaj dni po delavnici.
Pričevanje
…tko jasne misli oz dane v pravih trenutkih. Sem imela sestanek prejšnji teden v slubži in sem imela super predstavitev angleščine in kako jo izvajam, sem dobila noro idejo kaj naj rečem in govorim. Noro se mi spet odvija komunikacija z universom in pokojnimi, bolj jasno jih čutim in bolje slišim, čeprav sem še čisti fish se počutim da mi gre. Manj sem živcna in nervozna, pa tudi v danih trenutkih mogoče ne odreagiram kot bi včasih, prav premislim kaj bom rekla in si mislila…
Ko govorimo o zdravju se pogovarjamo o celotnem bitju, ne samo o tem, da je naše telo kolikor toliko v redu.
O Tomažu
Tomaž Flegar je Duhovni učitelj in zdravitelj. Učenja in resnice, ki prihajajo skozi njega pomagajo v udele-žencih njegovih delavnic sproščati in izpuščati stare travme, čustvene blokade, stare skupke misli, predvsem pa človek začne postajati vedno bolj to kar on je, kar mu omogoči, da začne ustvarjati izkušnje in dogodke, ki ga peljejo k temu, kar si v življenju želi.
Kaj še počne?
i Duhovna preobrazba
i Zdravljenje zemlje
i Kreacija Zdravilnih točk
i Čiščenje prostora
Novost
i Terapije preko Skype-a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !