Luč duše – Žirovnica v petek, 19. feburarja ob 18h – Jedrna celična preobrazba

Stopite v svoj prostor in ustvarjajte od tam.

Človeška narava je, da iščemo sami sebe. Nejasnost v razumevanju tega, kar smo pa nam prinese v nas in naše bitje le več nemiru, ki nas premakne še bolj v prostor, kjer ne želimo biti. Dobrodošli na delavnici raziskovanja in razkrajanja omejitev, ki bo popolnoma spremenila to, kako gledate nase in na svoje življenje!

Luč duše

Delavnica Celičnega zdravljenja & jedrne preobrazbe

Poglejte v sebe, spregovorite s svojo globoko naravo, izpustite tisto, kar vam ne služi več ali česar več ne potrebujete! Prebudite se v svojo pravo naravo in začnite živeti od tam, iz svoje notranjosti in od tukaj ustvarjati svoj svet, svoja čustva in resničnost v kateri živite.

Kdaj bo delavnica in cena:
Petek, 19.02. od 18-21h: 35 €
Ob predhodni prijavi: 30 €

Individualna terapija traja 60 minut in stane 60 €.
(za individualne srečanje je potrebna predprijava)

Kje bo delavnica:
Medium, d.o.o., Žirovnica 60c, 4274 Žirovnica << načrt poti

Prijave na tomaz.flegar@gmail.com oz. na 041 890 078.
Več informacij o Tomažu Flegarju in njegovem delu najdete na www.tomazflegar.si

Kaj je?
Celično zdravljenje in jedrna preobrazba je oblika energetsko-telepatskega zdravljenja, kjer telo zapuščajo stari vzorci razmišljanj, čustvovanja, obnašanja, ki so povezani bodisi s sedajšnjimi ali preteklimi oz. življenji naših prednikov, telesa udeležencev pa zapuščajo krči, zakrčenost, otopelost, bolezni, obolenja. Udeleženci delavnic so po zaključku lažji, olajšani preteklosti, nemalokrat pa se jim spremeni način obnašanja in delovanja v zasebnem življenju in družbi.
Sprememba
Vsak človek, ki stopi v zdravilni prostor, ki je napolnjen z zdravilno energijo preobrazbe, ga zapusti drugačen. Same priprave na delavnico se na duhovnem nivoju začnejo že nekaj dni pred delavnico in tisti, ki so pripravljeni lahko že pred samim pričetkom doživljajo spremembe tako v čustvovanju kot mišljenju nekaj dni pred delavnico. Seveda pa se sam proces ‘čiščenja’ in opuščanja preteklosti ne konča na sami delavnici, saj se proces v vsakem posamezinku odvija še nekaj dni po delavnici.
Pričevanje
…tko jasne misli oz dane v pravih trenutkih. Sem imela sestanek prejšnji teden v slubži in sem imela super predstavitev angleščine in kako jo izvajam, sem dobila noro idejo kaj naj rečem in govorim. Noro se mi spet odvija komunikacija z universom in pokojnimi, bolj jasno jih čutim in bolje slišim, čeprav sem še čisti fish se počutim da mi gre. Manj sem živcna in nervozna, pa tudi v danih trenutkih mogoče ne odreagiram kot bi včasih, prav premislim kaj bom rekla in si mislila…
Ko govorimo o zdravju se pogovarjamo o celotnem bitju, ne samo o tem, da je naše telo kolikor toliko v redu.
O Tomažu
Tomaž Flegar je Duhovni učitelj in zdravitelj. Učenja in resnice, ki prihajajo skozi njega pomagajo v udele-žencih njegovih delavnic sproščati in izpuščati stare travme, čustvene blokade, stare skupke misli, predvsem pa človek začne postajati vedno bolj to kar on je, kar mu omogoči, da začne ustvarjati izkušnje in dogodke, ki ga peljejo k temu, kar si v življenju želi.
Kaj še počne?
i Duhovna preobrazba
i Zdravljenje zemlje
i Kreacija Zdravilnih točk
i Čiščenje prostora
Novost
i Terapije preko Skype-a

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !