MARIBOR!!! Intenziven niz meditacij ENERGIJE MOČI: Moč MEDSEBOJNIH POVEZAV

Pomlad je čas za nove začetke in val nove, sveže energije. Toda nihče nam ne more poslati ali podariti vala svežine, če sami za to nismo pripravljeni kaj narediti.  To pomlad zavihajmo rokave in poskrbimo, da bo letošnje leto za nas uspešno in srečno. In kaj je pravzaprav uspeh in sreča? Se strinjate, da je to notranji mir, razumevanje in modrost? 

Pomladni niz meditacij Energije Moči je intenziven niz meditacij, kjer bomo svojo pozornost usmerili na dvig naše vitalne življenjske energije. Odstranili bomo energetske blokade, neravnovesja in omejujoče vzorce, ki nam preprečujejo, da potujemo skozi življenje lahkotno in srečno. Ozaveščanje svoje sedanjosti z vidika dušnih izzivov in lekcij ter čistost in ravnovesje naše notranje energije so izredno pomembni dejavniki, ki nam omogočajo potovati po poti, ki nam je kot Duši namenjena.
Ko usmerimo svojo vizijo v realizacijo prihodnosti ter prepoznamo tiste speče energije, ki le čakajo da se ponovno prebudijo, nas univerzum podpre pri ustvarjanju naše prihodnosti.

Kako pravzaprav pride do energetskih blokad?

Naša Duša se preko različnih situacij in odnosov v življenju uči najpomembnejši lekcij, ki si jih je zadala za to zemeljsko potovanje. Vse kar smo doživeli v času odraščanja, vse kar so nas učili o samem življenju ter mnoge naše preizkušnje tekom življenja, so nas pripeljale do točke, kjer v tem trenutku smo. 

Vse lekcije naše Duše se kot ogledalo odražajo na različnih področjih našega življenja in kažejo naše do sedaj osvojeno znanje in razumevanje. Vse o čemer razmišljamo in vse kar čutimo se namreč jasno ali pa tudi na prikrit način izraža navzven. Naš zunanji svet je odraz našega notranjega sveta, pa če nam je to všeč ali ne.
A ker tega navadno ne vidimo na ta način, se uspešno vrtimo v krogu ponavljajočih se situacij ali neizpolnjenih odnosov in se sprašujemo kaj se nam dogaja. Vso energijo nato usmerimo v reševanje težav, a se le malokrat lotimo odkrivanja in reševanja vzroka za nastalo situacijo. Zaradi nerazrešenih preteklih izzivov in nepravilno usmerjene energije v danem trenutku, nastanejo blokade, ki nam ne dovolijo, da se premikamo naprej.

Kaj mi meditacije Energije Moči prinašajo?

Vsako srečanje je namenjeno globokim in iskrenim vpogledom v našo notranjost, realnost in preteklost.  V posameznih meditacijah se bomo najprej dotaknili različnih področij našega zemeljskega bivanja in pregledali energetske nepravilnosti. Z direktno usmerjeno pozornostjo v posamezno področje našega fizičnega bivanja bomo sprostili blokade tega področja. Takoj v naslednjem koraku pa bomo odkrivali manifestacijo našega notranjega sveta, ki se preko teh področij izraža v zunanjem svetu. Tako bomo lahko ozavestili povezavo oziroma vzroke, ki nam povzročajo srečno ali pa manj srečno realnost. Šele ko ugotovimo vzroke naših težav, lahko delamo na zdravljenju in spremembi naše prihodnosti.

Lahko torej spremenim dogajanja na posameznih področjih svojega življenja?

Tako je, lahko. Z odkrivanjem vzrokov našega obnašanja in razmišljanja, globokim razumevanjem ter obračanjem energije in naših navad  v pozitivno smer, lahko spremenimo svoje življenje na bolje in v skladu z življenjskim namenom. Hkrati odkrijemo tudi, da smo se v določenih situacijah znašli z razlogom, ki nam kot Duši predstavlja določeno znanje in duhovno zavedanje.

Če si tudi vi želite poiskati svojo izvorno moč, vzpostaviti ravnovesje na vseh področjih, predvsem pa postati samozavesten kreator svoje prihodnosti, ki zaupa viziji svojega življenja, potem je ta niz meditacij namenjen ravno vam. 
Skozi 7 zaporednih korakov se bomo dokopali do vzrokov, ki nam v tem trenutku onemogočajo, da zgradimo uspešno in srečno prihodnost.  Dovolite si tudi vi aktivirati svoje Energije Moči, ki so tu z nami za namenom, da nas podprejo in vodijo skozi zemeljsko potovanje. Priporočljivo se je udeležiti vseh sedem meditacij, lahko pa se udeležite le tistih, ki vam predstavljajo večje izzive v življenju.

Energije moči  – Moč MEDSEBOJNIH POVEZAV

Meditacija Moč Medsebojnih povezav je namenjena našim odnosom, tako partnerskim kot tudi prijateljskim. 

Preden smo se odločili za zemeljsko potovanje, smo se z mnogimi Dušami že poprej dogovorili, da nam bodo na našem zemeljskem potovanju pomagale reševati in razumeti lekcije, katere bi se radi v tem zemeljskem času naučili in jih razumeli z duhovnega vidika. S temi dušami tako sklenemo dušno pogodbo in se zavežemo, da bomo ena drugi pomagale pri reševanju dušnih namenov. Nekatere duše se tako pridejo učit na Zemljo lekcijo Ljubezni, druge lekcijo Odpuščanja, spet tretje lekcijo Sprejemanja. 
Naši partnerji, prijatelji, sorodniki ali pa »naključna« srečanja (ki to nikoli niso) nam tako predstavljajo pomemben del našega dušnega načrta, na Zemlji pa neizogibni del skupnega življenja.  Preko odnosov se tako učimo pravzaprav o tem kdo smo in kaj moramo postati. Naši največji sovražniki v življenju so tako dejansko lahko naši največji dušni zavezniki in učitelji.

V odrasli dobi se tako večkrat počutimo žrtve odnosov ali pa se počutimo zataknjeni pri določenih ljudeh. Večkrat krivimo druge, da so krivi za situacijo v kateri smo se znašli, a pravzaprav ne vidimo, da nam kažejo naslednji korak, ki ga moramo storiti, da se ponovno vrnemo k sebi. Svojo dragoceno energijo tako puščamo v odnosih, takih in drugačnih, za katere mislimo, da nas imajo pod nadzorom, a dejansko samo čakajo epilog naše zgodbe.

Poglejmo ozadja naših odnosov, skrita sporočila naših najbližjih ter si dovolimo pogledati naše povezave tudi z višje perspektive. Poskusimo razumeti, kaj nas določeni odnosi učijo, kajti navadno so zrcalo tistega, kar pri sebi ne vidimo ali pa nočemo videti.
Sprejmimo ključne igralce v našem življenju kot izjemne učitelje, ki nam pomagajo do višjega razumevanja in zavedanja naše Duše. Brez njih ne bi nikoli uspeli razumeti in doseči nalog, ki smo si jih zadali v tem zemeljskem potovanju.

Prepoznajmo zgodbo medsebojne prepletenosti in aktivirajmo Moč medsebojnih povezav! 

 

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: