Meditacija – Čiščenje preteklosti in rezanje eteričnih vezi

 Vabljeni na meditacijo, na kateri bomo čistili vse energijske vezi s svetlobo in pomočjo angelov, ter se tudi osvobajali od neželenih eteričnih vezi, odvisnoti od kogarkoli in tudi česarkoli, od vezi iz naših preteklih življenj, ter dogovorov in zaobljub.

V svojih življenjih imamo, srečujemo in spoznavamo ogromno oseb, živali in tudi situacij. Z vsem tem smo povezani na energijskem nivoju, tudi na čustvenem nivoju. Življenje teče naprej in s tem prihajajo tudi spremembe, spreminjajo se situacije, prihajajo in odhajajo določene osebe v in iz našega življenja, mi pa v sebi nabiramo in nabiramo različne spomine, občutke, vezi z vsem kar smo spoznali in doživeli v svojih življenjih.

Kadar se preveč ukvarjamo s preteklostjo, ne znamo “pozabljati” oz. puščati preteklosti v preteklosti in živeti sedanjosti, postaja naše življenje vedno težje. Naša preteklost in tudi določene energijske vezi nam lahko precej otežujejo naša življenja. Zato se bomo na tem dogodku osvobajali od tega.

Skozi vodeno meditacijo, se bo vsak povezal s svojimi osebnimi duhovnimi vodniki, angeli varuhi, ki nam bodo pomagali pri zaščiti, ozaveščanju in pri opuščanju vsega kar ne potrebujemo več v svojem življenju. Hkrati bomo tudi zaščiteni z vijoličnim plamenom in plaščem Nadangela Michaela.

Če ste se pripravljeni osvoboditi bremen preteklosti in bol lahkotno in svobodno korakati v svojo prihodnost, narediti nekaj dobrega zase in tudi za druge, potem vabljeni na meditacijo čiščenja preteklosti z rezanjem eteričnih vezi.

Meditacijo bo vodil Gregor Šikman, ki se že več let ukvarja z različnimi tehnikami osebne in duhovne rasti … je učitelj angelskih terapij, učitelj Theta Healinga in Access Bars ter Reiki Mojster. Svoja znanja združuje in z uporabo intuicije oz. jasnočutnosti in jasnovednosti na terapijah naredi in pove točno tisto, kar oseba potrebuje. Njegovo poslanstvo je ozaveščanje omejitev in zdravljenje duše.

Termin: Sreda, 4. marec, od 19h do 21h
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Energijska izmenjava: 10€

Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !