Metka Lebar: Access Consciousness® Level 1 – delavnica 1. stopnje

 Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za prihodnost planeta?

Access tečaj 1. stopnje (Level 1) nadgradi in poglobi vsebine temeljnega tečaja in se po navadi izvaja skupaj z njim ali mu sledi v kratkem časovnem obdobju. Oba tečaja sta pogoj za udeležbo na vseh naprednih Accessovih tečajih in delavnicah. Na tečaju 1. ravni spoznavate, kaj pomeni resnično ustvarjati svoje življenje. Ta tečaj vam prinaša še večje zavedanje sebe kot neskončnega bitja, ki ima na voljo neskončne izbire. Odkrili boste, kaj vse je še mogoče in sami sebe presenetili s svojimi sposobnostmi. Kako bi bilo, če bi lahko s popolno lahkoto generirali vse, kar bi izbrali – zase, za vse in za naš prečudoviti planet?

Temeljni tečaj je postavil temelje vaše nove resničnosti, na tečaju 1. stopnje se posvetimo glavnim področjem življenja, ki so vam s svojimi omejitvami preprečevali napredek ter jih prečistimo s pomočjo čistilnega izreka in drugih novih orodij.

Nekaj tem tečaja:
– življenjska vprašanja
– distraktni implanti
– odnosi
– onkraj obtoževanja
– elementi intimnosti
– spolnost
– sreča
– odstranjevanje entitet
– telesni procesi (MTVSS, biomimetična mimikrija, timusna vaja)
… in še veliko več

S pomočjo čiščenj na tečaju in pripomočkov, ki jih boste spoznali na tej delavnici boste jasno prepoznali laži te realnosti ter jih lahko presegli. Distraktni implanti ne bodo več imeli tolikšne moči nad vami in vas ne bodo zmogli več preslepiti in prepričati, da ste omejeno bitje brez moči. Spoznali boste svojo pravo naravo kot neskončno bitje in se spomnili svojih unikatnih sposobnosti. Telesni procesi vam bodo pomagali odstraniti posledice blokad tudi iz telesa, tako da boste prenovljeni in polni energije z lahkoto ustvarjali svojo lastno izbrano resničnost.

Po opravljenem tečaju prejmete priročnik in certifikat.

Cena tečaj 1. stopnje je 500 EUR, če tečaj ponavljate, je cena polovična. Otroci do vključno 15. leta se lahko tečaja udeležijo brezplačno, mladostniki v starosti 16 – 18 let plačajo polovično ceno.

BODI, KDOR SI
www.smisel.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !