Metka Lebar: Izvorni reiki – tečaj 1. stopnje v Ljubljani

IZVORNI REIKI je izvorna energija enosti, je vseprisotna, nedeljiva, onkraj polarnosti, preprosta, močna ljubeča, zdravilna. V vas prebudi prastari spomin na stanje enosti, celovitosti, ljubljenosti, izpolnjenosti, ugodja in zdravja.

Prva stopnja predstavlja odločilen korak – s štirimi iniciacijami ste na dvodnevnem tečaju posvečeni v energijo enosti, ki si od takrat dalje utira pot skozi vsa vaša telesa in postopoma prežari vse vaše bitje. Nežno, a vztrajno in temeljito odstira z vas iluzijo, da lahko zaživi in zažari vaše božansko bistvo. Zdravljenje se pojavi kot posledica intenzivnega duhovnega procesa. V vas spet zaživi vaš izvorni božanski načrt. Vaša intuicija se poglobi, lastno notranje vodstvo pa nadomesti iskanje zunanjih vodnikov. Prebudijo se vaše zdravilne moči, s katerimi lahko pomagate sebi in drugim.

Tečaj vodi METKA LEBAR, mojstrica USUI SHIKI RYOHO reikija od leta 1997. Vse stopnje, vključno z mojstrsko, je v štirih letih intenzivnega sodelovanja in študija opravila pri nizozemskem mojstru Gerardu van Kesterenu. Svoje znanje je nadgrajevala v tujini, njeno močno notranje vodstvo in povezava z izvorom pa so ji odprle nove globoke uvide in tehnike Izvornega reikija. IZVORNI REIKI sledi univerzalni božanski prisotnosti in energiji vse do njenega božanskega izvora in vas povezuje neposredno z njim.

INFORMACIJE IN PRIJAVE:
info@smisel.si
041 425-001 (Metka)

Več o tem na http://uglasitevenosti.blogspot.com

BODI, KDOR SI
www.smisel.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !