Metka Lebar: Sveta geometrija in arhetipi zavesti

Geometrijska razmerja in telesa so temeljni gradniki stvarstva – v njih so ljudje vseh dob in kultur prepoznali “jezik božanskega”, ki je zapisan v naših DNK, osnovnih gradnikih naših teles, prav tako pa tudi v rastlinskem in živalskem svetu, v zgradbi kristalov, planetov in galaksij. Skozi sveta razmerja se stvarnik izraža v vsem pojavnem.

Geometrijske oblike, ki jih rišemo in barvamo, so zrcalo naše zavesti. Pomagajo nam ozavestiti svojo lastno pot in unikatne kvalitete naše duše. Z risanjem in meditacijo se potopimo v globino arhetipov zavesti in v globini lastnega srca odkrivamo univerzalne resnice.

Učenje svete geometrije povezuje zavest in srce ter pomaga prepoznavati arhetipe zavesti, ki delujejo v našem življenju. Pod vodstvom našega najglobljega modrega bistva se v slike prelivajo vsebine, ki so se oddaljile od izvorne zavesti, se pred našimi očmi preobražajo in zasvetijo v svoji izvorni podobi. Skozi tako prečiščene oblike zavesti pričnemo prelivati duhovno v snovno in postajamo zavestni sokreatorji sveta.

Tedenska srečanja so ob ponedeljkih ob 19.00 v Ljubljani, Kristanova 1. Začnemo s številom 0 in nadaljujemo do števila 13. Uporabljamo risalni papir, šestilo, ravnilo, svinčnik, barvice (sčasoma vsak odkriva svoj medij). Na vsakem srečanju po razlagi simbolnih pomenov števil in oblik ter aktivaciji skozi meditacijo rišemo na določeno temo, ki izhaja iz univerzalnega pomena oblike in števila in je obarvana z individualno vsebino vsakega posameznika. Namen je prečiščevanje kolektivnih in osebnih vsebin ter aktivacija izvornih arhetipov zavesti.

Delo poteka v majhni skupini in je sinergija individualnega in skupinskega procesa, ki ima globoke učinke.

Plačilo je mesečno – 80 EUR, za študente in upokojence 65 EUR

Šolo in tečaje svete geometrije vodi Metka Lebar, akademska glasbenica, prevajalka, filozofinja, predavateljica retorike in komunikacijskih veščin po načelih NLP, reiki mojstrica ter zvočna zdravilka – članica svetovnega združenja Sound Healers Association – SHA, Access Consciousness Certified Facilitator (CF), Bars in Access Body Process Facilitator.
Vodi programe retorike in komunikacijskih veščin, Šolo soustvarjanja, Šolo svetega zvoka, delavnice svete geometrije, izvornega partnerstva, izvornega reikija, delavnice Access Consciousness in duhovna potovanja.

Prijave na mail info@smisel.si
041 425-001

BODI, KDOR SI
www.smisel.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !