Moje sanjsko podjetje

Kaj bi radi v življenju počeli? Kje najdete še več sebe?

Skozi večerno delavnico se bomo učili, kako kreirati življenje iz sebe, kako delovati zase in za svojo polnost. Prepoznali bomo svoje omejitve in se odprli novim možnostim v življenju. Naučili se bomo, kako delovati onkraj vsega znanega, v drugačni resničnosti in kako kreirati novo. Odprli se bomo izbiranju zase, kar nam paše in nas izpolnjuje. Naučili se bomo, kako v življenju vseskozi rasti in biti vedno bolj dinamičen.

Tukaj smo zato, da življenje izkusimo v polnosti.

Pogovarjali se bomo o tem, kako razvijati ideje, kako biti drzen, kako iti skozi potencialne ovire, tveganja, kako razvijati svoja sanjska podjetja, projekte, podvige in dejavnosti. Preučevali bomo, kako uspeti, kako živeti sanjsko in divje življenje.

Spoznali bomo potencialne ovire, ki se lahko pokažejo na naši poti in postopoma vstopali v nov svet.

Delavnica je namenjena temu, da vstopite v resničnost uspešnega podjetništva in kariere. Delavnico pa boste s svojimi vprašanji kreirali tudi sami.

Skozi procese vas bo vodil učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki se s podjetništvom ukvarja že deset let, v tem času je razvijal različna podjetniške dejavnosti in sodeloval z različnimi podjetji. Njegov obstoječi projekt pa je Hiša radosti.

Termin: Torek, 7. julij od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 40 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !