MOJSTER SEBE – uvodna delavnica

Predstavili vam bomo vikend delavnico Mojster sebe, na kateri postaneš eno s sabo in začneš živeti svoje življenje, naučiš se ključna spoznanja o življenju in sebi, kako zaznavati, biti zavedanje in uporabljati intuicijo, kako razreševati svoje čustvene težave, vse psihične in fizične prepreke, kako začeti delovati zavestno in iz sebe.

Na Mojstru sebe dosežemo:

Čustveno, energijsko in psihično ravnovesje
Začnemo delovati iz sebe, postanemo pokončni in intuitivni
Zaživimo polnost v sebi, svojem telesu in se odpremo prejemanju.
Najdemo svojo vsemogočnost in si začnemo zavestno kreirati življenje
Na tokratni večerni uvodni delavnici bomo delavnico Mojster sebe spoznali tudi praktično in se odprli spremembam v svojem življenju. Začutili bomo sebe, svoje telo, kaj pomeni sprejemati, odprli se bomo jasnosti v svojem telesu, energiji, vibraciji in začutili, kako je že vse tukaj, kar potrebujemo za srečo.

MOJSTER SEBE bo v soboto in nedeljo, 5. in 6. decembra v Ljubljani. Daljši opis

Delavnica Mojster sebe je za mnoge ponovno rojstvo. Občutke udeležencev po delavnici Mojster sebe si lahko preberete v povezavi >>

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 400 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Ljudi skozi svoje delavnice po celi Sloveniji uči, kako prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje in kako živeti svojo polnost. Vedno bolj spoznava, kako preprosta je čarobnost življenja in to vedno bolj na preprost način podaja naprej. Na preprost način nas pelje tja, kamor ste si od vedno želeli in se sami tega nismo upali.

Termin: Sreda, 2. december, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !