MOJSTER SEBE v naravi

Mojster sebe je vikend delavnica, v kateri se srečamo s svojim življenjem na čisto poseben, drugačen in svojevrsten način. Prepoznamo ga popolnoma drugače, kot smo ga kadarkoli doslej.

Kaj če nič ni res, kar si mislimo o življenju? Kaj če nič ni res, kar mislimo, da vemo?

Skozi delavnico ozavestimo realnost, ki jo živimo. Prepoznavamo, kaj je vse del te realnosti, kaj ji pripada, kaj vse živimo, če smo del tega. Kaj so vse ovire, teža, omejitve, ki si jih s tem kreiram. Kako z vsem tem omejujemo sebe, svoje telo in svoje življenje. Ne gre nam v odnosih, telo je vedno bolj utrujeno, smo ujeti v čustvih, nismo zadovoljni v poslu, ne uživamo v življenju.

Kaj če nič od tega ne rabimo živeti? Kaj če si lahko izbiramo popolnoma nekaj drugega?

In namesto, da popravljamo obstoječe in ga s tem še bolj kreiramo vedno znova in znova, vstopimo na delavnici v popolnoma novo realnost, svoje življenje, ki si ga začnemo kreirati drugače. Kot da bi izbrisali navodila, pričakovanja, projekcije te realnosti, realnosti večine ljudi in začeli pisati svoje življenje na novo, na papirju neskončnih možnosti.

Kako lahko kreiramo več v življenju? Kaj vse je mogoče?

Skozi delavnico se naučimo preprosto vedeti in zaznavati, kaj je za nas in kaj nam kreira več v našem življenju in se naučimo to izbirati.

Naučimo se, kako biti sobivanje s svojim telesom, naravo, življenje in vsem.

Začnemo biti to, kar bi lahko bili že vseskozi. Začnemo živeti največ, kar smo lahko v vsakem trenutku.

Vsaka delavnica Mojster sebe je edinstven vstop v novo življenje, ki ga na spontan in preprost način kreiramo skupaj.

Kar si želiš za cel svet, lahko končno začneš živeti… 

Vikend delavnico Mojster sebe razvija učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki vseskozi raziskuje, kaj je lahko življenje. Skozi svoje delavnice, ki jih vodi, in izobraževanja v tujini ozavešča, kaj vse smo lahko in to vedno bolj uporablja v svojem življenju in razvija skozi nadaljnje delavnice. Skozi njegove delavnice, se naučimo kreirati svoje življenje in vseskozi raziskovati, kaj vse smo lahko.

Potek delavnice: Skupni prevozi z avti iz Ljubljane izpred Hiše radosti. Ustavimo se na Uncu, kjer se vam pridružim, in se preštejemo. Zapeljemo se do Ilirske Bistrice (1 ura vse skupaj vožnje iz Ljubljane) in potem do Sviščakov, od kjer je 1,5h hoda do vrha Snežnika. Na tej poti bomo v čarobnih in nedotaknjenih snežniških gozdovih imeli delavnico in potem bomo proti večeru postopoma šli do vrha Snežnika.

Na vrhu bomo uživali v neverjetnem razgledu, planinski hrani, druženju, sončnem zahodu, presunljivem nočnem nebu, prespali bomo v koči na vrhu Snežnika in vstali ob sončnem vzhodu. Zjutraj bomo še na vrhu potem pa se bomo še podali po gozdnih poteh, kjer nadaljujemo z delavnico. Prenočišče je všteto v ceno. Po prijavi dobite še več informacij.

Tukaj smo zato, da raziskujemo norost življenja. Preberi, kaj se je zgodilo Tamari z Mojstrom sebe.. TUKAJ.

Termin: Sobota in nedelja, 20. in 21. avgust od 10. do 18. ure
Lokacija: Gozdovi Snežnika in spanje na vrhu
Cena: 260 eur. Poletno znižanje samo tokrat 180 eur!

  • Za vse, ki imate zakupljen paket delavnic Moje srede je cena tokrat samo 130 eur!
  • Za ponavljalce delavnice Mojster sebe je cena 80 eur.
  • Znižana cena velja za prijave do 18. avgusta.
  • Pomagamo pri organizaciji, da se lahko skupaj pripeljete iz Ljubljane in pomagamo najti prenočišče v bližini, če kdo želi.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !