Obnavljanje radosti utelešenja in odstranjevanje časa, dimenzij in resničnosti

Telesna procesa Access Consciousness, ki se ju bomo naučili na delavnici sta Odstranjevanje časa, dimenzij in resničnosti & obnavljanje in razjasnitev prostora ter Odstranjevanje čustvenih intenzitet in obnavljanje radosti utelešenja.

Na delavnicah telesnih procesov se učimo komunicirati s telesi, slediti energiji in zaznavati. Vedno znova na različne načine odklepamo in osvobajamo telesa neskončnim možnostim, ki bi jih lahko imelo že vseskozi. Skupaj s telesi gremo skozi procesi spoznavanja, kaj vse je lahko življenje in kaj vse je mogoče.

Tokrat bomo iz telesa odstranjevali čas, dimenzije in resničnosti in hkrati obnavljali utelešenje kot prostor. Skupaj s telesom bomo začeli živeti onkraj časa, dimenzij in resničnosti in se odprli največ, kar smo lahko, prostoru. Prav tako pa bomo iz telesa odstranjevali čustvene intenzivnosti, težo te realnosti, tesnobo, žalost, ki jo nosimo od povsod, in obnovili radost utelešenja. Telo komaj čaka!

Oba telesna procesa predstavljata razvajanje našega telesa. Življenje na Zemlji pa postane čisto nekaj drugega.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Tekom delavnice telesna procesa prejemate in izvajate. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Obnavljanje skupnosti z Zemljo ter Utelešenje prostora in kot prostor.

Termin: Nedelja, 20. december, od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Posebna ugodnost: Če se v istem vikendu udeležite tudi delavnice telesnih procesov Odstranjevanje vzorcev disharmonije in specifičnih gravitacij, ki je v soboto, 19. decembra, dobite v paketu še osebno seanso pri Harisu Omanoviču.

 

Telesna procesa sta del Access Consciousnessa.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Obna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !