Otroška Access Bars delavnica

Kaj se lahko spremeni, če bi vsak otrok vedel, da ima izbiro v vsakem trenutku dneva?

Access bars predstavlja 32 točk na naši glavi, ki lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Potreben je le nežen dotik. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate. Kaj če bi otrokom dopustili, da samostojno raziskujejo življenje, namesto da jih omejujemo z navodili te realnosti? Kakšen svet lahko ustvarijo?

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet.

Kaj če bi otrokom podarili orodja, tehnike in vprašanja, ki jim bodo omogočili drugačno delovanje v vseh situacijah; doma, v šoli in povsod drugod?

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Ka če bi otroke vprašali, kaj oni vedo? Kaj če otroci vedo več, kot ste si kdajkoli mislili?

Tretma je pomagal tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, stresom in veliko več.

Več ko z Access bars ‘odklopimo’ omejitev, bolj lahko zaživite sebe, polnost, lahkotnost življenja in neskončne možnosti. Vsakič s prejemanjem barsov vstopimo v novo življenje.

Delavnica Access Bars®za otroke je namenjena vsem otrokom do 15. leta starosti, ki želijo vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar si želite? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki se je v preteklem letu dni s pomočjo delavnic osebne rasti v Hiši radosti odprla življenju, ki si ga ustvarja čisto po svoje. Opravljenih ima več različnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni tečaj ter Stopnja 1, in je voditeljica delavnic Access Bars ter ostalih telesnih procesov Access Consciousness.

Delavnica je namenjena vsem otrokom starosti do 15. leta.

Termin: Četrtek, 3. 3 2016 od 14. do 17.30 ure.
Lokacija: Hiša radosti
Cena: 30 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.

Access Bars je del Access Consciousness.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese,  ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Eden izmed najbolj prepoznavnih procesov je Access Bars. Prisoten je v 178-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj. Več različnih delavnic redno organiziramo tudi v Hiši radosti.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !