Ana Bergant – Follow your joy

Ana Bergant – Follow your joy Preverjeno

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno!®

Ocene

Opis

Vabljeni v svet, kjer ste sprejeti točno takšni, kakršni ste. Kjer je vaša drugačnost prepoznana kot največje darilo, ki ga lahko podarite svetu.
Ni se vam treba več truditi, da bi bili popolni, kajti spoznate, da to že ste, od nekdaj.
Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste?
In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba na bolje? Pridružite se mi pri raziskovanju novih načinov bivanja in delovanja v tem svetu.
Naj se vam predstavim; moje ime je Ana Bergant in imam skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih in sprostilnih tehnik ter masažnih terapij.
Nenehno pridobivam nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a, joge in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo.
Sem soustanoviteljica prvega holističnega centra na Obali. Študirala sem socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč.
Nekaj besed o moji preteklosti…..pri petnajstih letih sem postala vegetarijanka, začela sem brati knjige, ki so opisovale drugačne svetove od tistega, v katerem sem živela, kar je strašno živciralo mojo mamo :-). Takrat sem se spoznala tudi z jogo, ki sem jo kasneje začela poučevati.
Že od majhnega sem se počutila kot da ne spadam v to družbo in na ta planet. Bila sem totalno drugačna od članov moje družine. To je bilo zelo naporno obdobje; vodilo je v različna destruktivna vedenja, depresijo in tesnobo.
Vendar sem vedno slutila, da mora obstajati neka druga prijaznejša realnost, ki je dosegljiva tudi meni. Zato sem preizkusila ogromno različnih terapevtskih pristopov in tehnik za samopomoč, ki so sicer do neke mere situacijo izboljšala, vendar dokler nisem začela uporabljati orodij Access Consciousnessa, sem se še vedno vrtela v začaranem krogu nemoči in nezadovoljstva.
Access pa me je izstrelil v vesolje, dal mi je resnično svobodo in tisto, kar sem iskala. Moja drugačnost je kar naenkrat postala moja prednost.
Sedaj z največjim veseljem posredujem učinkovite tehnike za več svobode in možnosti tudi drugim, saj obožujem delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe.

Slike