Ana Plešec

Ana Plešec Preverjeno

'' Bodi sprememba, ki si jo želiš videti v svetu.''

Ocene

Opis

Učiteljica joge RYT 500, Access Bars facilitatorica, zvočna terapevtka, blogerka in raziskovalka življenja

IME MI JE ANA.
In to je nekaj, čemur ne pravim več, da sem, se s tem ne identificiram, ampak je moje ime le del mene, le del tega, čemur lahko rečem JAZ.
Kot vemo, smo mnogo več kot le ime, smo mnogo več kot le telo, mnogo več kot fizična prezenca in maske, ki si jih nadevamo, s katerimi se kažemo in predstavljamo svetu. Kdo v resnici smo? To vprašanje si zastavljam že leta. Vsak dan znova. In vsakič odkrijem kakšen nov in globlji delček sebe.
In ravno to. Moje zanimanje. Vedenje in želja po več. Moje raziskovanje. Me je pripeljalo na pot joge, pot raziskovanja zvoka, terapevtskih glasbil in spoznavanja Access Consciousness® orodij. Moje življenje se je postavilo na glavo. Ali pa ravno obratno. Iz glave sem šla nazaj v srce in v resničnost mojega Bitja. Čemur pravim jaz in čemur pravim moje življenje, po spoznavanju tega nikoli ni in nikoli ne bo več enako. Vse kar v življenju resnično šteje je to, da živimo svojo resnico, da se negujemo in vedno želimo več, da si upamo stopiti iz cone udobja in raziskovati v vseh smereh našega védenja in tega kaj vse je še mogoče? Hvala, ker izbirate sebe in ker izbirate več. Le skupaj lahko spreminjamo svet.

Slike