AstroHealing

AstroHealing Preverjeno

Ocene

Opis

Dubravka Oberžan, ISAR C.A.P.
Sem diplomirana astrologinja z opravljeno mednarodno profesionalno certifikacijo po standardih ISAR (International Society for Astrological Research), astroterapevtka in certificirana konzultantka energijske astrologije.
Po osnovni izobrazbi sem univerzitetna diplomirana inženirka rudarstva, specialistka managementa (študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani). Astrologijo sem študirala na Institutu Johannes Kepler v Beogradu pri Aleksandru Imširagiću, ustanovitelju inštituta in predsedniku ISAR in dr. Lei Imširagić, kjer sem se posebej specializirala na področju energijske astrologije in astroHealing terapije za uravnoteženje energijskega polja človeka.
Pripadam generaciji astrologov, ki želimo prepoznati energijske vzorce, ki človeka determinirajo, omejujejo in s tem blokirajo razvoj njegovih potencialov, in mu pomagati, da te vzorce spremeni. Energijska astrologija kot diagnostično sredstvo in astroterapija – AstroHealing z esencami – ponujata izjemno učinkovite načine, ki vas popeljejo na pot osebnostnega razvoja in preobrazbe ter premagovanja vaših lastnih omejitev.
Profesionalno astrološko delo, astrološko svetovanje in astroHealing terapijo z esencami, izvajam v Ljubljani.