Bisernica, zavod za razvoj kreativnosti in osebno rast

Bisernica, zavod za razvoj kreativnosti in osebno rast Preverjeno

VSE DAROVE IMATE V SEBI, mi vam jih pomagamo odkriti, da jih vi potem uporabljate v vaše zadovoljstvo

Ocene

Opis

Poslanstvo zavoda BISERNICA, zavod za razvoj kreativnosti in osebno rast je uresničevanje zadovoljstva v vsakem posamezniku skozi zavedanje. Človeštvo je v veliki kozmični spremembi. Za nami je tehnična, ekonomska in socialna revolucija. Obstaja pa še duhovna revolucija v kateri se že nahajamo, ki prinaša bolj radikalne spremembe kot predhodne revolucije. Ta revolucija že leta pridobiva na svoji moči. Kar je pred leti še bivalo zunaj zavesti človeka, je danes postalo pomembno za človeka, ki išče smisel življenja. Človek vedno bolj intenzivno raziskuje nevidna področja in to je začetek duhovne revolucije. Pot zavedanja je pot osvoboditve in izpolnitve.

Naš moto je VSE DAROVE IMATE V SEBI. In lahko se začenjate zavedati kako se odpirajo nove dimezije videnja, ko se odprete možnostim v vas. Navsezadnje se zgodi, da vidite svet popolnoma v drugačni luči. In ne, HITITE, lahko postanete pomemben glasnik nove dobe, tako kot se roža odpre in vzcvete tako se razjasni nebo in zasliši vedno glasnejši glas svobode in začuti pronicanje v globino.

V zavodu BISERNICA izvajamo individualna svetovanja za vse vrste življenjskih izzivov med klienti in so tudi upokojenci. S pristopi, ki jih uporabljamo dosegamo visoke rezultate. V zavodu BISERNICA izvajamo tudi različne programe, delavnice in usposabljanja za različne ciljne skupine. Programi so usmerjeni k izboljšanju zadovoljstva v življenju, v osebno rast in v izboljšanje zdravja. Usposabljanja s primerljivimi vsebinami smo izvajali za ženske. Med udeleženci so bili tudi upokojenci, ki so jim to vrstna izobraževanja odpirale zadovoljna zlata leta.

Namen zavoda BISERNICA je usposobiti posameznike in skupine za kakovostnejše osebno in poklicno življenje. Zato razvijamo programe, svetovanja, treninge, delavnice, usposabljanja in izobraževanja za posameznike in skupine, tako za fizične, kot tudi pravne osebe, za otroke, mlajše in starejše ljudi. Dejavnost in ponudba zavoda BISERNICA temelji na Nevrolingvističnem Programiranju, Organizacijski antropologiji in Uporabni kineziologiji – metodi Z dotikom do zdravja. V našem jeziku smo izdali že 4 knjige avtorice dr. Neje Zupan. Vse knjige so zavedene v kataložnem zapisu COBISS. Zavod BISERNICA pri izvajanju svojih programov sodeluje tudi z drugimi domačimi strokovnjaki in strokovnjaki iz tujine.

Smo strokovnjaki na področju:

  • doseganja zadovoljstva in zdravja posameznikov (čustveno sproščanje, zdravje skozi gibanje, masaža nevrolimfatičnih točk, masaža nevrovaskularnih točk, prehrana za posamezne organe, krepitev funkcije možganov, zmanjšanje bolečine, podpora delovanju imunskega sistema, urjenje spomina).
  • razvoja vrhunskih posameznikov in posameznikov, ki izstopajo (razvoj potencialov, urjenje v hitrih spremembah, gradnja kompetenc, doseganje ciljev, samozavedanje),
  • komunikacijskih veščin (pogajanja, delo s težavnimi ljudmi, učinkovita prezentacija, strateška komunikacija, komunikacijski modeli, vodenje sestankov, motivacija, oblikovanje svoje lastne osebne vizije).

Programi pokrivajo tako teoretični kot praktični del. Udeleženci so v okviru usposabljanja aktivno vključeni v izvajanje praktičnih vaj. Tudi svetovanje in izobraževanje vključuje aktivno sodelovanje posameznika. Prednost takšnega načina usposabljanja je takojšnja uporaba pridobljenega znanja v praksi, v vsakodnevnem (domačem) okolju.

Sodelovali smo pri pripravi in izvedbi programov usposabljanja za zdravstvene delavce (za katerega smo pridobili evropska sredstva), za podjetja na področju marketinga, izvedli več izobraževanj iz osebne rasti in komunikacijskih veščin, za dva zdraviliška kompleksa v Sloveniji smo pripravili izobraževanje Z dotikom do zdravja.

VSE DAROVE IMATE V SEBI, mi vam jih pomagamo odkriti, da jih vi potem uporabljate v vaše zadovoljstvo

Zavod BISERNICA vodi dr. Neja Zupan, svetovalka in jasnočutna terapevtka, trenerka nevrolingvističnega programiranja ter učiteljica in terapevtka Z dotikom do zdravja.