Center Pot zdravja

Center Pot zdravja Preverjeno

Vaš zaveznik v boju proti bolezni

Ocene

Opis

Center Pot zdravja vam prinaša povsem nov in celosten pogled na obravnavanje posameznikovega zdravja. Pomagamo vam povrniti zdravje in dobro počutje ter vas s sistemom 7 stebrov zdravega življenja, naučimo uporabljati najmočnejše orožje v boju proti bolezni. Ponujamo alternativne metode in tehnologije za obravnavo fizičnega in psihičnega počutja posameznika. Uporabljamo sodobno in zdravju prijazno kvantno tehnologijo, ki predstavlja revolucijo na področju alternativnega obravnavanja človekovega zdravja. Za vas izvajamo več vrst masaž v edinstvenem biofrekvenčnem okolju. Posebej za vaše psihično počutje vam je na voljo hipnoterapija, osebno svetovanje in coaching.

Nikola Tesla je že pred stotimi leti rekel: “Če želite spoznati skrivnosti vesolja, morate razmišljati v smislu energije, frekvenc in vibracij.” Tehnologije in pristopi, ki jih uporabljamo v našem centru temeljijo na tem spoznanju in prinašajo pravo revolucijo na področju alternativne obravnave človekovega zdravja.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je pomagati posameznikom pri povrnitvi zdravja in dobrega počutja ter jih naučiti uporabljati najmočnejše orožje v boju proti bolezni.

Brezplačni prvi posvet

Da boste dobili občutek kaj in kako delamo, vas vabimo na brezplačen prvi posvet. Predstavili vam bomo naše delo, pristop in preverili kako vam lahko pomagamo. Naročite se lahko preko e-pošte info@pot-zdravja.si ali na telefonsko številko 031 741 620.

7 RAZLOGOV ZAKAJ NAM LAHKO ZAUPATE

Ker nam je mar za vas in poskrbimo za 100 % individualno obravnavo

Ljudje smo med seboj povezani. S tem zavedanjem je vaše zadovoljstvo in počutje pri nas vedno na prvem mestu. Z vso odgovornostjo in ljubeznijo se vam bomo posvetili in vam prenesli zavedanje o pomembnih dejavnikih, ki vplivajo na zdravo življenje. Pri tem se vam posvetimo maksimalno, si za vas vzamemo čas in pripravimo individualen plan dela posebej za vas.

Ker vam nudimo 100 % garancijo zadovoljstva z vrnitvijo denarja

Za nas je zadovoljna stranka naš glavni cilj in poskrbeli bomo, da boste zadovoljni. Če kljub temu s kakovostjo izvedbe posamezne storitve ne boste zadovoljni, vam vrnemo vaš denar.

Ker storitve opravljamo profesionalno in z največjo skrbnostjo

Naši zaposleni so licencirani strokovnjaki za izvajanje storitev po celostni metodi 7 stebrov zdravega življenja. Tudi vsa oprema, ki jo uporabljamo je sodobna, nova in redno posodobljena z najnovejšimi rešitvami. Velik poudarek dajemo tudi integriteti naših zaposlenih, saj je zaupanje naših obiskovalcev v naše osebje ključno za uspešnost zastavljenih ciljev.

Ker delamo pošteno in vam pridemo nasproti tudi v primeru socialne stiske

Pri delu nam je pomembno, da vsi naši zaposleni delajo pošteno in da iskreno verjamejo v namen in poslanstvo tega kar delamo. Pri nas ste lahko prepričani, da bomo sledili izključno vašim koristim.

Ker je zdravje stanje, ki mora biti dostopno vsem, se lahko na nas obrnete tudi, če ste v socialni stiski. Prvi obisk v trajanju 30 minut je pri nas vedno brezplačen in za tiste, ki si storitev kljub veliki želji ne morete privoščiti, se bomo potrudili in poiskali rešitev.

Ker storitve izvajamo celostno

V centru Pot zdravja vsakega posameznika obravnavamo celostno. Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in vam hkrati ponujamo pomoč in podporo pri vaši odločitvi za spremembo vašega načina življenja, ki je v večini primerov osnovni vzrok za nastalo stanje.

Ker uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za odkrivanje sprememb vašega zdravstvenega stanja

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo in preverjeno tehnologijo priznanega proizvajalca ter metode, ki so popolnoma varne, učinkovite in koristne.

Ker se redno izobražujemo in sledimo novostim

S pridobljenim znanjem, ki ga vedno znova nadgrajujemo, skrbimo da ste deležni najboljše obravnave ter v vaše življenje vnašamo tako tisočletno preverjene modrosti naših prednikov kot tudi najsodobnejša spoznanja s področja zdravja in zdravega življenja.

Slike