Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa – center Holos

Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa – center Holos Preverjeno

Center za razvoj potenciala duše, uma in telesa – center Holos

Ocene

Opis

Sem Damjan Gregorič in sem mednarodno priznan terapevt hipnoze in najbolj napredne regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja ter regresije v življenje med življenji po metodi šole Andyja Tomlinsona PLRA (Past Life Regression Academy) v Sloveniji. Sem tudi član združenja Spiritual Regression Therapy Association in The Earth Association for Regression Therapy, Theta Healing praktik ter terapevt bioenergije, prakticiram tudi kundalini jogo in različne tehnike meditacije. Damjan Gregorič

Težko je oceniti uspešnost dela terapevta zgolj po njegovom seznamu kvalifikacij in po mnenjih in vtisih, ki jih imajo klienti o njem. Jaz osebno želim vedeti še nekaj več o njegovem delu, preden se prepustim njegovemu vodstvu: npr. kaj ga motivira in zakaj se je odločili za usposabljanje in delo na določenem področju. Morda ste tudi vi podobnega mnenja, zato vam bom zaupal nekaj pomembnih informacij o meni.

Da vam pojasnim, zakaj sem se začel ukvarjati z duhovno in osebno rastjo in zakaj mi tovrstno delo ni samo privlačno, ampak uživam v vsakem aspektu tega dela, bom moral začeti na začetku.

Že zelo zgodaj sem se zavedal, da nisem samo fizično, ampak tudi duhovno bitje, zato me je vse, kar je povezano z duhovnim razvojem močno pritegnilo in zbudilo mojo radovednost. To me je posledično pripeljalo do povsem drugačnega načina življenja in dojemanja sebe in stvarstva. Razmišljal in deloval sem drugače kot moja družina in vrstniki. Nikoli nisem čutil, da me kdorkoli od njih razume in podpira, zato sem težko zaupal v svoje sposobnosti. Zavedal pa sem se svojega potenciala in vsega, kar lahko dosežem.

Že pri svojih 5 letih sem imel jasno vizijo o tem, kaj bi rad dosegel v življenju. Z leti se je jasnost moje »slike« samo še krepila. Zaradi nerazumevanja mojih želja iz strani mojih staršev, sem se pogosto počutil osamljenega. Pri mojih šestih letih sta se starša ločila, kar me je še dodatno zaznamovalo in na nek način porušilo ideal srečne družine. To je v meni ustvarilo blokado, ki me je spremljala skozi celotno otroštvo

Nisem znal sprejeti samega sebe, nisem se znal imeti rad, ker me tega ni nihče naučil. Ko je bilo treba postaviti meje, jih nisem znal. Vedno pa je v meni tlela želja, da naredim nekaj več iz svojega življenja. Tako sem se pri svojih dvajsetih letih odločil, da začnem delati na sebi. Resnično sem želel rešiti svoje težave, priti do vzroka mojih izzivov ter začeti živeti svoje poslanstvo. Začel sem brati knjige za osebno in duhovno rast in v sebi začutil, da je prav to tisto, po čemer sem hrepenel.

Pomagal sem si tudi z jogo. Nekaj let kasnjeje sem se srečal z bioenergijo po metodi Zdenka Domančiča. Ker sem bil zelo navdušen nad omenjeno metodo, sem se v letu 2009 udeležil seminarja bioenergije. Zelo rad sem izvajal tovrstno zdravljenje, a sem kljub temu čutil, da mi ne pomaga priti do razumevanja, sploh pa ne do vzroka mojih težav. V letu 2011 sem se seznanil s Theta Healingom. Theta healing metodo sem izvajal dobri dve leti. Začel sem spoznavati prejšnja življenja. Moja prelomna točka je bila v letu 2011, ko sem bil na neki delavnici, kjer sem prvič slišal za regresijo.

Tam sem prišel do večjih duhovnih spoznanj. Bil sem postavljen pred veliko preizkušnjo, ki mi je pomagala prepoznati svojo pravo naravo in vzeti svojo moč nazaj. Premagal sem svoje strahove in naredil stvari, ki so se mi prej zdele nemogoče. Začel sem živeti svoje poslanstvo. Zavedal sem se, da sem sposoben pomagati sebi in drugim. Spomnil sem se določenih svojih prejšnjih življenj in ugotovil, da je medtem ko sem se reinkarniral v fizično telo v sedanjem življenju, nastopila amnezija in da sem pozabil svojo pravo naravo. Jasno sem videl svojo vizijo, kaj je moje poslanstvo in kaj želim ustvariti v tem življenju. To mi je pomagalo, da sem sprostil nekatere blokade, ki so me držale nazaj in preprečevale moj razvoj.

Del moje vizije je, da ustanovim center za razvoj potenciala duše, uma in telesa, kjer bomo pomagali ljudem pri razvoju njihovih potencialov duše, uma in telesa in jih učili premagovati izzive. Spoznal sem, da obstajajo določene vzporedne povezave med prejšnjimi življenji in sedanjim življenjem in da situacije iz prejšnjih življenj lahko močno vplivajo na naše reakcije v sedanjem življenju. Te povezave so pritegnile mojo pozornost in začel sem iskati šolo, kjer bi se lahko naučil več o tem.

Leta 2015 sem se seznanil s PLRA. Ko sem videl, na kakšen način se izvajajo seanse, sem takoj začutil, da je to metoda katero želim prakticirati. Tako sem se pričel izobraževati na PLRA-Past life regression academy by Andy Tomlinson. Uspešno sem zaključil izobraževanje in pridobil certifikat iz hipnoze. V letu 2016 sem z diplomo zaključil tudi izobraževajne iz regresije v prejšnja življenja in regresije sedanjega življenja. V letu 2017 pa sem uspešno zaključil še izobraževanje iz regresije v življenje med življenji.

Za izobraževanje na področju tovrstne regresije sem se odločil zato, ker je usmerjena na razreševanje vzrokov za nastale težave. V tem vidim veliko terapevtsko vrednost zato, ker klient sam razrešuje svoje težave. Terapevt ga samo vodi skozi proces in mu pri tem nudi pomoč in podporo. S tem, ko sam razume in razreši svoje težave, pridobiva na svoji moči in samozavesti. Izve zakaj se mu je ta problem pojavil in kaj se mora iz situacij naučiti. Všeč mi je, ker metoda vključuje objektivno merjenje rezultatov terapevtskih seans, kar klientu omogoča merjenje napredka in, da je končni cilj seans vedno razrešitev težave.

Sem celostni terapevt s posebnim zanimanjem za to, na kakšen način si lahko vsi mi izboljšamo življenje tako, da čim bolj razvijemo potencial naše duše, uma in telesa. Moja namera je preprosta: da izkoriščamo naravne vire v nas in okoli nas, za izjemne in trajne spremembe za vse nas.

Pri vsaki seansi regresije vam zagotavljam varen, sočuten in zaupen prostor, kjer lahko vidite širšo sliko vseh vaših izzivov ter nežno raziskujete in razrešujete situacije, ki so vzrok za duševne, čustvene, duhovne in fizične težave. Skupaj ustvarjamo ravnovesje, »prinašamo« zdravljenje, novo razumevanje in drugačen vpogled na problematično področje vašega življenja.

S svojimi izkušnjami se trudim opremiti svoje kliente z najboljšimi orodji za uspeh in jim pomagam doseči njihove cilje na zelo prizemljen način za svobodo tukaj in zdaj.

Kontakt: info@regresija-hipnoza.si