DIVINEHOOD

DIVINEHOOD Preverjeno

Ocene

Opis

Življenje me je peljalo, čez mnoge preizkušnje, a le te so me ojačale in izoblikovale v osebo katera sem danes. Vsaka izkušnja me je učila in mojstrila ter mi posledično prinesla znanje in modrost. Tako se učim tudi danes, saj se ta pot nikoli ne konča.

Na tej poti sem spoznala samo sebe, svoje notranje procese in cikle ter kako delujem v različnih situacijah. Tako točno vem kaj je zame dobro v določenem obdobju, ciklu in/ali procesu. V procesu duhovne rasti sem razvila stevilne duhovne tehnike in načine, ki so mi še danes v pomoč, sedaj pa jih z veseljem delim tudi z ostalimi. Pomagam jim videti resnico (razbiti iluzije) in odkriti kje sodelujejo in ustvarjajo tisto česar si ne želijo (INTUITIVNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE: Zdravljenje z resnico).

Razvila sem tudi program 55 DNEVNO SVETLOBNO MENTORSTVO za vse tiste, ki si resnično želijo spremembe, a ne vedo kako bi se vsega skupaj lotili. Za tiste, ki se čutijo ujete, zaciklane v kolesju življenja in ne znajo najti poti ven. Program temelji na individualnem pristopu. Osredotočimo se na stvari, ki so za njih trenutno ključne in jim grenijo življenje.

Obožujem in podpiram kreativno izražanje in izražanje sebe na različne načine. Naj bo to čez ličenje, risanje, petje, pisanje, ples ipd. Ne morem dovolj poudariti kako pomembno je biti to kar si in si slediti, slediti svojemu notranjemu glasu, intuiciji, se imeti rad in se spoštovati, biti nežen, ljjubeč, potrpežljiv, strpen in prijazen do sebe ter svojega telesa. Prav tak odnos in razumevanje pa ustvariti tudi z ljudmi okoli sebe. Ustvariti znotraj in zunaj sebe mir (VODENE MEDITACIJE in SRČNE PROŠNJE; POVEZAVA S STVARNIKOM).

Naše telo je naš tempelj, zato je zelo pomembno, da lepo ravnamo in skrbimo zanj. Telo nosi vse spomine, v njem se nabirajo različna (potlačena, neizražena) čustva, ki si jih ne upamo ali pa jih ne znamo izraziti, ter stres. Le ta pa se manifestirajo v različne telesne blokade (zatrdele mišice, vozle ipd.), ki se kasneje lahko razvijejo v bolezni. Zaradi vsega naštetega izvajam tudi masažo, ki je ena izmed mojih mnogih strasti, katere zdravilnih učinkov so se zavedali že od nekdaj. Pri sami masaži pa se prav tako poglobimo v to kako je do samih težav sploh prišlo in kaj tiči za vsem skupaj. (SPIRITUALNO-TERAPEVTSKA MASAŽA)

Od nekdaj so me privlačile tudi številke in veda o vibracijah numerologija. Na svoji poti sem se poglobila tudi v ta del, aspekt. Vsaka stevilka (vibracija) ima tako “pozitivne” kot “negativne” aspekte (v smislu kaj je in kaj ni dobro zate) in prinaša takšne in drugačne izzive. NUMEROLOŠKO/KARMIČNI IZRAČUN ti da nov vpogled v samega sebe in vse kar se ti dogaja ter prinaša globje razumevanje.

V temu morju neskončnih možnosti tudi danes nadaljujem z odkrivanjem in razvijanjem novih tehnik in novih načinov samopomoči in zdravljenja. V zadnjem času delam veliko z glasom, tonom katerega moč je resnično neopisljiva. Tako nudim tudi INDIVIDUALNE ZVOČNE TERAPIJE, kjer se uglasimin prilagodim vašemu trenutnemu stanju in potrebam. Moč glasu in tona je neverjetna in prinaša zelo dobre rezultate.

Na tej poti nenehnega odkrivanja novih stvari, potencialov, možnosti… in odpiranju vedno novih znanj in modrosti vem, da mi nikoli ne bo dolgčas <3

Tjaša

DIVINEHOOD je duhovno/svetlobni center, kjer se združujemo isto misleči ljudje z namenom prebujanja in spominjanja svojega resničnega jaza in darov tako, da lahko stopimo na svojo resnično pot poslanstva.

Z izpopolnjevanjem sebe in sledenjem svojemu notranjemu glasu in vodstvu, se počutimo vedno bolj izpopolnjene in razumemo svoje cikle (Zakaj? Čemu?…) , proces v katerem smo, se nehamo obsojati in razumemo, da smo vedno točno tam, kjer je naš namen.

Na točno pravem mestu ob točno pravem času. Zaupamo v vesolje in vase. Smo vedno bolj nežni in ljubeči do sebe in se vedno bolj sprejemamo takšne kot smo.

Ni vedno lahko, a resnica nas osvobaja

Slike