Dotik srečnega SRCA. Dina Košir s.p.

Dotik srečnega SRCA. Dina Košir s.p. Preverjeno

"Videti svet v zrncu peska in nebesa v divji cvetlici, spraviti neskončnost v dlan in večnost v eno uro." William Blake

Ocene

Opis

Dotik srca je nastal takrat, ko sem skozi svojo izkušnjo najprej spremenila svoj svet in ko sem videla, da je vse možno, sem se začela spraševati kako in na kakšen način lahko pomagam ljudem okrog sebe. Sem Usui Reiki mojstrica in učiteljica, Theta Healing praktik, velika oboževalka Doreen Virtue. Na svoji poti sem se udeležila številnih delavnic in izobraževanj na področju osebne rasti. Prelomni trenutek je bil, ko sem izbrala orodje Access Concsiousness®.- Access Bars®in vse ostale Accessove telesne procese, ki na lahkoten, radosten in veličasten način dopustijo novo življenje. Le, če ga posameznik zase izbere.

Spomniti vsako dušo, kaj je v resnici pomembno in skozi odkrivanje lastne MOČI, lastnega ZAVEDANJA, ZAUPANJA, KREATIVNOSTI je rešljiva vsaka težava. Vsakemu dam aktivna orodja s pomočjo katerih lahko vsak dostopa do svoje poti h globoki hvaležnosti.

Aktivno vodim meditacije, izvajam energijske terapije, predajam sporočila angelskega sveta. Vsakemu pomagam pogledati zastoj, težavo z različnih zornih kotov in jo rešiti, kajti vse je energija.

Unikatno kanalizirane meditacije ob polni in prazni luni polnijo prostor naših src. Vedno poslušam in zaznam skupino, oblikujem točno takšno meditacijo, ki jo skupina potrebuje in želi.

Energijske terapije delujejo na različnih nivojih. Izvajam Usui Reiki terapije, Access Bars® ,MTVSS, Energijski facelift™, Korekcija vida. Primerne so za vsakega posameznika, otroke in živali.

Predajam sporočila angelskega sveta (telefon, skype) in s tem osvetlim nastalo situacijo.

Vesela bom vsakega izmed vas. Pripravila sem BREZPLAČNO darilo. Piši mi na dotik.srecnegasrca@gmail.com in prejmi sporočilo Angela, ki ti je v tem trenutku največji doprinos.

Bodi MOČ. Bodi TI.

Iz srca, do tvojega srca.

Dina