DRUŠTVO in TURISTIČNA AGENCIJA IZVIR

DRUŠTVO in TURISTIČNA AGENCIJA IZVIR Preverjeno

Ocene

Opis

Smo DRUŠTVO in TURISTIČNA AGENCIJA IZVIR s poslovnimi prostori v Žalcu, Celju in Rogaški Slatini.
Že več deset let organiziramo duhovna potovanja in počitnice za dušo in telo ter organiziramo SREČANJA Z BRACOM.

Redno organiziramo SREČANJA Z BRACOM v Rogaški Slatini, Ljubljani ter v Kopru.
Namen Bracovega dela je pomagati ljudem, izboljšati življenje posameznika. Stik, ki ga vzpostavi Braco z ljudmi na srečanjih, je postal legendaren. Mnogi po srečanju z njegovim pogledom pravijo, da njihovo srce napolnijo notranji mir, občutek ljubezni, varnosti – nedosegljiva iskrica prave sreče. Nekateri ga imenujejo nov začetek, rojstvo jasnega razumevanja smisla življenja. Srečanje z uvodom traja približno 30 minut. Mnogi, ki se srečujejo z Bracovim pogledom ali njegovim glasom, doživljajo pozitiven preobrat v svojem življenju.
V ROGAŠKI SLATINI so srečanja približno enkrat na mesec ob sredah v Kulturnem domu. V letu 2020 bodo srečanja: sreda 29.1., 4.3., 6.5., … Srečanja potekajo od 8h do 15h, vstopnina je 5 €.
V LJUBLJANI so SREČANJA ob nedeljah v Hotelu Mons. Prihajajoča srečanja: nedelja 8.12., 26.1., 26.4., … (vstopnina 10€).
Po novem imamo BRACA tudi v KOPRU: sobota 25.1., 25.4., … (vstopnina 10€).

Konec marca (23.3.-2.4.) se bomo razvajali v Bosni v TERMAH KULAŠI, kjer imamo poseben program razkisanja. Gre za izredno zanimiv in poceni program, saj nam poleg bivanje v izredno lepo urejenem hotelu s tremi bazeni nudijo polni penzion in vsak dan tri terapije. Bistvo razkisanja je v izjemni zdravilni visoko alkalno sulfidno oligomineralni hipotermalni vodi, ki je edinstvena na svetu.

Konec maja (23.-30.5.) pa odpotujemo na DUGI OTOK, kjer organiziramo že tradicionalno SREČANJE ZELIŠČARJEV. Z vami bo že prekaljena ekipa: Cvetka Mastnak Čulk, nekdanja vodja vrta zdravilnih rastlin na inštitutu v Žalcu, sedaj vodi študijsko skupino »zelišča, narava, zdravje«, Irena, urednica TV oddaje »Na vrtu«,…. Na Dugem otoku pa nas čaka družina Gačina z ter lokalni vodiči. Po otoku potekajo »steze zdravilnih in aromatičnih rastlin«.

Bivali bomo v hotelu Luka, ki leži čisto ob morju. Imeli bomo polni penzion. Ves teden se bomo potepali po Dugem otoku, spoznavali in nabirali zdravilne rastline; ob tem pa spoznavali tudi naravne in kulturne znamenitosti tega čudovitega otoka. Zapele nam bodo tudi dalmatinske klape. Zamudili pa ne bomo niti sejma otoških proizvodov. Konec maja je morje že kar toplo in dosti časa bo tudi za sončenje, za bolj korajžne pa tudi za kopanje. Organiziran bo izlet na Kornate ter otoka Ravo in Iž. Tudi letos bomo skupaj nabrali in pripravili posebno čajno mešanico, ki jo bo vsak udeleženec odnesel domov. Naučili se bomo izdelovati tudi zeliščna mazila.
Ob koncu poletja (5.-12.9.) pa bomo organizirali SREČANJE NA DUGEM OTOKU. Veliko bo kopanja in izletov, vsako jutro bodo vaje za dušo in telo. Organiziran je tudi avtobusni prevoz.

V septembru in oktobru (19.9.-2.10.) krenemo na naše že tradicionalno potovanje na CAMINO, ki že od srednjega veka vabi romarje iz vsega sveta; obiskali pa bomo tudi Lurd in Montserrat. Potovali bomo s kombiji in si tako ogledali veliko zanimivosti na poti, dnevno hojo pa si bodo udeleženci lahko prilagodili svojim sposobnostim in željam.

Več na : www.izvir.com ; fb društvo izvir; 041 76 96 86 (Janko)

Slike