ALKIMIJA Nataša Benedejčič s.p.

ALKIMIJA Nataša Benedejčič s.p. Preverjeno

Nataša Benedejčič je intuitivna energetska terapevtka in mojstrica zdravilnega zvoka

Ocene

Opis

DUHOVNA ALKIMIJA je transformacija svinca osebnosti v zlato duše!

Prehodila sem to svojo notranjo transformacijo, pot duhovnega alkimista,ki mi je pomagala prebuditi svoje izvorne darove in stopiti v svoj polni ženski potencial moči, miline in kreacije.

S svojimi bogatimi izkušnjami in modrostjo, globoko senzitivnostjo  in čutnostjo sem Vam z veseljem v podporo na vaši poti prebujanja.

 

Ponudba tretmajev:

*        ALKINA THERAPY™

*        AKTIVACIJA SVETLOBNEGA TELESA

*        TESLA METAMORFOZA

*        KRISTALOTERAPIJA

*        ZVOČNA ALKIMIJA

*        VODENE MEDITACIJE

*        ENERGETSKE in KLASIČNE MASAŽE

*        ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTORA/HIŠE

 

Nataša Benedejčič je intuitivna terapevtka in svetovalka, ki je s svojimi bogatimi izkušnjami in modrostjo ljudem v podporo, da ponovno začutijo sebe in zaslišijo glas svojega srca, da stopijo v svojo moč in postanejo najboljša verzija sebe.

Iz dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanj je Nataša razvila energetsko terapijo Alkina therapy™, vodi zvočne terapije in meditacije ter izvaja energetske masaže.

Več na www.alkimija.eu in www.facebook.com/AlkimijaNatasa/

Če se čutite ujeti v svojih vzorcih in načinih delovanja, v zakrčenosti in bolečini svojega fizičnega telesa, če se Vam zdi, kot da ste obstali na vaši poti in ne vidite naprej,… če mogoče potrebujete podporo, sem tu za Vas. Na voljo sem Vam na e-mail naslovu natasa.benedejcic@gmail.com ali na gsm št. 041 -881070.

Slike