DUHOVNO VODSTVO

DUHOVNO VODSTVO Preverjeno

Osebno dušno mentorstvo, programi za osebno rast, meditacije, delavnice

Ocene

Opis

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki ljudi usmerja pri reševanju njihovega problema oziroma izziva in jih vodi po najboljših poteh do pozitivnih sprememb.

Mojca je mag. ek. in posl. ved, NLP praktik, učenka Šole Diane Cooper, tečajnica Celestial Inspiration, energijska terapevtka, osebna dušna mentorica in raziskovalka življenja in njegove duhovne dimenzije, a hkrati pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober in da lahko seže do zvezd.

Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami pomaga ljudem da rešijo svoj problem, da zopet najdejo svojo NOTRANJO MOČ, SAMOZAVEST, SREČO IN POT DO OBILJA.

Deluje tako, da vodi meditacije in različne programe za osebno rast, izvaja energijske terapije in osebno dušno mentorstvo ter zate posname osebno meditacijo.

Z veliko mero srčnosti izvaja ENERGIJSKE ZDRAVILNE TERAPIJE in OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO, ki z osebnim pristopom in dnevno podporo vodi do želenih sprememb v življenju.

Vodi MEDITACIJE in kreira OSEBNE MEDITACIJE, ki pomagajo pri reševanju osebne težave in vodijo v srečnejše življenje.

Na osnovi svojih izkušenj oblikuje in vodi 100 % PRAKTIČNO NARAVNANE IN UČINKOVITE PROGRAME OSEBNOSTNE RASTI za večjo osebno moč, samozavest, svobodo in pot do obilja, ženske pa vodi nazaj v njihovo ženstvenost, mehkobo, milino…

Želiš Mojco bolje spoznati?

Sledi ji na facebooku in se vključi v njeno skupino na tej povezavi: https://www.facebook.com/groups/1521534821475964/

Želiš prejeti njeno BREZPLAČNO darilo?

Piši ji na mail mojca@duhovnoVodstvo.com in ji povej, kaj je tvoj največji izziv v življenju in BREZPLAČNO prejmeš meditacijo, ki ti bo pomagala pri tvojem velikem izzivu.

Mojca bo vesela, da te bolje spozna 🙂

Slike