Elena Sofia Seničar

Elena Sofia Seničar Preverjeno

Elena Sofia Seničar je avtorica knjižne uspešnice Zavedanje je moč

Ocene

Opis

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, ki s svojimi terapijami in energetskim svetovanjem dosega neverjetne rezultate. Iz bio polja posameznika razbere pomembne informacije o njem, ki sicer niso vidne s prostim očesom. Pomaga ljudem, jih usmerja in jim svetuje pri različnih življenjskih odločitvah. S svojimi terapijami je pomagala tudi že veliko živalim.

S svojo terapijo Energetsko uglaševanje, ki je izredno močna 7-dnevna terapija, pomaga izbrisati negativne informacije iz bio polja človeka. Zapis deluje kot program v računalniku. Ko naše telo doživi energetski udarec (gledanje nasilja, prepirov, agresije, manipulacij, stresa, v osebnem delovanju kot tudi po televiziji), se sproži program, ki deluje kot računalniški virus, v fizičnem telesu pa ga prepoznamo kot bolezen. Zato zbolimo in ne moremo ugotoviti vzroka za svojo bolezen. Elena Sofia vam povrne pomembno izgubljeno energijo ter vaše telo spodbudi k samozdravljenju. Za svoje delovanje je pridobila tudi Certifikat (Bio)energijskega delovanja na človeka s strani svetovno priznanega inštituta Bion, inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo.

Zase pravi: »Ne morem spremeniti osebnosti človeka, lahko pa mu pomagam pri spremembi načina mišljenja, ki pomembno vpliva na pozitiven razvoj njegovega življenja.«

Elena Sofia Seničar je avtorica knjižne uspešnice Zavedanje je moč, v kateri predstavlja svojo presunljivo življenjsko zgodbo in opisuje skrivnosti, nauke in uvide, ki jih je pridobila z delom energetske terapevtke. Ljudem nudi zaščito in podporo tudi z linijo lastnega energetskega nakita ter meditativnimi treningi.

Na povezavi www.elenasenicar.si/zahvale si lahko preberete zahvale strank, ki se jim je s pomočjo Elene Sofie drastično izboljšalo zdravje in počutje

Slike

Video