Essence of Yin

Essence of Yin Preverjeno

Spletna trgovina z bogatim izborom žadastih joni jajčk, kitajskih zelišč in čajev, parnih kopeli in drugih pripomočkov za popolno samo obnovo Yin esenc vsake moderne ženske

Ocene

Opis

Zgodba o kultiviranju ženske energije se začne tam davno nazaj, ko so se ženske še globoko samospoštovale in z zavedanjem, kako dragocene so v svetu, kreirale svoj vsakdan. Razumele so, da šele, ko dosežejo globoko pomirjenost in zadovoljstvo v sebi, lahko z brezpogojno radostjo in modrostjo urejajo tudi svet zunaj sebe. Negovanje sebe, svoje ženstvenosti, miline, nežnosti in svoje resnične narave so uporabile za dovršitev sebe kot popolnega bitja in pomoč in vzgled drugim v njihovi bližini.

ZA ESSENCE OF YIN STOJI ŽENSKA, Daoistka, svobodna tigrica, ki je prepričana, da so iskrive oči najlepši nakit ženske. Ženska, ki iz mislecev dela moške akcije in iz zdolgočasenih žensk zadovoljne ljubimke.

ŽENSKA, KI UČI, da je ključ do resnične sreče in zadovoljstva v preseganju osebnih šibkosti in prebujanju Vrlin. Ženska, ki se hrani, prečiščuje in poživlja z močjo Narave, Sonca, Lune in Zvezd. Ženska,  ki razume, da sta obraz in telo veličasten pokazatelj notranjega psihofizičnega stanja človeka ter njegovega zdravega ali nezdravega uma in duha.

Slike