Estera Remec

Estera Remec Preverjeno

Nisem prišla, da vas učim. Tu sem, da vas imam rada in Ljubezen sama vam bo prišepnila vse odgovore.

Ocene

Opis

Jaz Sem. Ljubim pristnost, iskrenost ter spontanost. In svobodo. Ne želim biti definirana kot duhovna učiteljica ali terapevtka ali zdraviteljica. Čeprav morda vse to sem. Moj namen je ponuditi roko tistemu, ki začuti, da jo potrebuje.
Zavedam se božanskega in tudi zemeljskega aspekta vsakega posameznika. Živeti z zavedanjem je nekaj povsem drugega, kakor biti pozitiven. Če želimo biti zavestni, moramo najprej postati avtentični. Avtentičnost pa prepoznava oboje – pozitivno in negativno v nas.
Vsakodnevno življenje včasih tudi rani in naše telo ohromi pod težo intenzivnih čustev. Kadar smo v bolečini oz doživljamo negativna čustva, to ne pomeni, da se nismo naučili pretekle lekcije, da ne vidimo širše slike, da smo preslišali sporočilo, da se je življenje zarotilo proti nam. Ali celo, da nismo na dovolj visoki ravni duhovnega razvoja.
Ravno nasprotno – bolečina je dokaz, da napredujete in ste v globoki preobrazbi. Kot najbolj dragocen biser, ki nastaja v školjki na dnu oceana. Zaznavanje bolečine je potrditev, da ste ta hip v procesu spremembe, ki je sicer niste načrtovali, a ona trka na vrata. Zdaj je njen čas. Ko začutite bolečino, ste v procesu globokega in intenzivnega zdravljenja. In včasih sta že samo brezpogojna prisotnost in ljubeče srce druge osebe dovolj, da se razbiti delčki pričnejo združevati nazaj v celoto. In biti priča temu je tisto, kar osrečuje in navdihuje mene.

ZDRAVLJENJE ČUSTVENEGA TELESA:
Čustva so kakor otroci. Želijo biti ljubljena s strani staršev. Želijo našo pozornost in brezpogojno sprejemanje. Ne želijo slišati, da morajo biti drugačna. Ne želijo, da se jih spreminja, temveč si želijo dovoljenja, da so lahko točno takšna, kot so. Želijo biti ljubljena, a brezpogojno jih ljubimo šele, ko si jih dovolimo občutiti. Ko jih sprejmemo. Vsako negativno čustvo, ki ga občutimo, je klic našega notranjega otroka po pozornosti in objemu. In le mi sami imamo to moč, da ga pomirimo. Ljubezen do sebe je temelj izpolnjujočemu življenju in edino zdravilo.