HARMONIJA.SI d.o.o.

HARMONIJA.SI d.o.o. Preverjeno

Sem NLP licenčni trener in coach, izkustvena družinska terapevtka, shiatsu praktik

Ocene

Opis

O MENI: Nataša Kogoj, sem NLP licenčni trener in coach, izkustvena družinska terapevtka, shiatsu praktik in učitelj, izvajalka različnih tehnik za harmonijo telesa in duha, »lovilka sanj«, vključena v program DreamBuilding Sistem; sem mati in otrok, partnerka in prijateljica, rojena v znamenju škorpijona, večna raziskovalka.

Vse življenje me spremlja vedenje, ki sem ga imela že kot 11.letna deklica, ko sem se zavedla, da ima moje življenje tukaj in zdaj svoj poseben namen in smisel. To je zame pomenilo in še vedno pomeni, živeti življenje polno in izpolnjeno, »walk your talk«. In to dosegam z nenehnim poglabljanjem vase in učenjem na različnih področjih, ki me bogatijo, širijo, mi dajo nove in različne poglede na življenje ter z njimi in zaradi njih osebnostno in duhovno rastem in nenazadnje, zato tudi lažje razumem sebe in druge. In ker se zavedam dragocenosti učenja in osebne rasti, vse svoje znanje z iskrenim veseljem in hvaležnostjo prenašam tudi na druge.

Šla sem skozi veliko preizkušenj v življenju in svojo srečo ter notranji mir sem našla ravno s povezovanjem vseh svojih izkušenj in znanj. Prepričana sem, da so ravno harmonija, notranji mir, ljubezen in radost tista stanja, ki nam omogočajo srečno osebno življenje in uspešno kariero.

Hvaležna in ponosna sem na vse kar sem, kar znam in kar imam.
Hvala, hvala….sebi in življenju.

TEHNIKE:

NLP PRAKTIK :
Življenje je proces, v katerem se vse nenehno spreminja in s tem tudi mi. Da ga lahko čimbolj izkoristimo in polno živimo, je nujno, da skrbimo za osebno rast in svoj razvoj. Z udeležbo na izobraževanju NLP PRAKTIK ™ boste v roke dobili potrebna orodja in znanja, da se boste lahko uspešno soočali z izzivi sodobnega življenja in postali zmagovalec svojega življenja – ne glede na spol, izobrazbo ali prepričanje. Uspešno, vznemirljivo in izpolnjeno življenje je v vaših rokah!

Komentar: Na seminarju za NLP praktika sem bila vedno znova presenečena, kako Nataši z lahkoto uspe preseči pričakovanja. Formirati homogeno skupino, ustvariti vzdušje, ki vsakemu udeležencu zagotavlja varnost, spoštovanje, dostojanstvo; s tem so postavljeni pogoji, da lahko vsak črpa iz lastnih potencialov, krepi svojo kreativnost, raste. Kar je seveda primarni namen seminarja. Dobila sem veliko strokovnega znanja, ki sem ga lahko tudi poglobila – osvojila, ker so Natašin način vodenja seminarja in njene tehnike to dopuščali. Veselim se njenih sledečih seminarjev.
Irena Pavlin (psihoterapevtka)


DELAVNICE ZA OSEBNO RAST:

s področja: komunikacije, javnega nastopanja, doseganja ciljev, boljše poslovne uspešnosti, izboljšanja osebnih odnosov, zdravega odnosa do stresa, tehnik sproščanja, iskanja vizije, dviga vibracije-uresničevanja sanj …izvajam za posamezna podjetja kot tudi za različne interesne skupine posameznikov.

Komentar: Medtem, ko je standard rasel, ko imamo vse več in mislimo, da to še zmeraj ni dovolj, so se naša srca vse bolj zapirala, oddaljevala drugo od drugega, ohlajevala. Ko grem na seminar, na trening, pričakujem poleg veliko znanja tudi veliko topline, odprtosti. Pričakujem trenerja, ki bo znal zlomiti moje lastne okove, ščite, staliti led, premostiti distanco. Nataša s svojo žensko in materinsko toplino zna vse to. Kot trenerka deluje kot razumevajoča prijateljica, ki te osvobodi tebe samega, hkrati pa ti spoštljivo omogoči, da o sebi poveš le toliko, kolikor hočeš. Njeni treningi ne bogatijo le znanja, bogatijo tudi duha. Marijan, (dr.med.)


NLP COACHING:

Želite vstopiti v družbo najuspešnejših?
Uspešnih ni nikoli sram priznati, da nečesa ne vedo. Uspešni so prav zato, ker iščejo rešitve in si želijo napredovati in rasti. Vedno so odprti za nova znanja in poglede, zato si poiščejo pomoč. Tudi sama imam svojega NLP coacha. NLP Coaching je v svetu uveljavljena oblika osebne in poslovne rasti – raziskovanja svojih potencialov, iskanja vizije, razvijanje odličnosti…

Komentar: I have known Natasa now for over five years.I have rarely met a more sensitive, professional, supportive and understanding coach.I wholeheartedly recomend her to anyone that seeks guidance to resolve issues of personal or professional nature. I am so impressed with her capabilities that if i need advise she will be my first choice
Dr. Ichak Kalderon Adizes (Executive Excellence Journal put him on their list of the Top 30 Consultants in America)


DRUŽINSKA TERAPIJA:

Še verjamete v srečno življenje v dvoje?
»Nikoli nič ne narediš doma« ali »Samo šport te je« ali »Ti in tvoji glavoboli« … vam je to kaj znano? Kdo izmed nas si želi takih obtožb? Si ne želimo predvsem spoštovanja, razumevanja, dogovarjanja, sreče, ljubezni? Jaz še vedno verjamem v ljubezen in srečo v dvoje in iz lastnih izkušenj vem, da družinska terapija pomaga. Poizkusita – lahko samo pridobita!

Komentar: Obstaja družina brez konfliktov? NE. Obstaja par brez krize? NE. Obstaja večna harmonija v odnosih? NE.
Obstaja pomoč? DA! Kje? Na straneh, ki jih pravkar berete. Pokličite Natašo in se dogovorite za pogovor. Pogovor je že pol uspeha. Druga polovica je njeno znanje. In ko ne zna več pomagati, to tudi pove. Pošteno.
Marko (računalničar, 49)


SHIATSU:

Popolno razumevanje telesa in duha!
Shiatsu zame ni masaža, je mnogo več, je odnos do življenja. Shiatsu je življenje samo. Namen shiatsu terapije je, da se pospeši pretok energije, cirkulacije krvi in limfe, izboljšata se gibljivost in drža telesa, sproščajo se fizične in psihične blokade…. Ko praktik izvaja terapijo na meridianih in točkah, direktno in posredno vpliva tako na fizično kot tudi na čustveno telo in tako poteka sproščanje, umirjanje in zdravljenje na vseh nivojih hkrati. Pomaga tudi pri vzdrževanju vitalnosti in preprečuje nastanek in razvoj bolezni.Praktik shiatsu prilagaja potrebam vsakega posameznega prejemnika/klienta.

Shiatsu je terapija, ki v svojem bistvu združuje intuicijo in popolno razumevanje telesa ter duha. Zdravljenje osredotočamo na določene energetske kanale oziroma meridiane, ki predstavljajo tokove fine telesne energije – či.

Vabim vas, da se mi pridružite na tem potovanju.

Komentar: I first met Natasha 1995 when she attended a workshop I was teaching in Celje? And then she was my assistent for 15 years. I was immediately struck by her enthusiasm and obvious love of shiatsu and all things to do with energy flow in the body. This included not only understanding the techniques thoroughly but also wanting to go deeper and explore how to make it her lifestyle  so that she was constantly aware of how the energy moved in her. In this way she was able to make powerful changes in her life.  Complementary to and an important part of shiatsu and of understanding the way of energy is tai-chi, qigong, yoga and meditation. Natasha has worked hard at all of these and this has served her well in her depth of understanding of them.This made her a challenging, exciting and gifted  student who was always enquiring, exploring and wanting to discover more. Because of this she has turned out to be a wonderful practitioner and teacher, having a complete understanding of not only the external techniques but of the inner meaning of her craft.
Chris Milford (shiatsu terapevt in učitelj)


REFLEKSOLOGIJA:

Zdravljenje z dotikom!
Vedno znova me fascinira, kako je človek popoln. Pritisneš na točko na stopalu in refleksno se ta pritisk odraža na čisto drugem delu telesa, na našem čustvovanju, načinu razmišljanja … Ali ni to popolnost? Jo želite izkusiti tudi sami?

Komentar: Zame je refleksologija (masaža stopal) odkritje in izkušnja, ki je močno vplivala na moje počutje in s tem tudi na moje življenje. In zakaj ravno pri Nataši? Ker mi da še mnogo več kot le masažo stopal; ob njeni masaži in prisotnosti se umirim, čutim se sprejeto in razumljeno tako kot sem in vedno najde tudi spodbudno besedo zame. Priporočam!
Sonja (med.sestra, 40)


JOGA:
Veriga je le toliko močna, kolikor je močan njen najšibkejši člen!

Dolgo sem mislila, da je joga nujno povezana z verovanjem »v nekaj, v nekoga« in zato me nikakor ni pritegnila. Dokler nisem spoznala učitelja, ki mi je jogo predstavil kot telesno vadbo, ki mi bo pomagala pri doseganju večje sproščenosti, umirjenosti, osredotočenosti in nenazadnje povezanosti same s seboj. Kmalu sem spoznala, da mi joga daje še mnogo več! Ste radovedni? Zdravje je z jogo oddaljeno le en korak!

Komentar:  Včasih se mi zdi življenje težko, sama sebi pa še težja. In bi potonila pod lastno težo. Pa ne. Imam namreč recept – joga, či gong pri Nataši.In kako to, da mi je ob poplavi tovrstnih receptov, najljubši ravno ta? Dobim ravno to, kar v tistem hipu potrebujem v ravno pravi meri. Kako ji pa to uspe, pa pojma nimam.
Pavla (ing.geodezije,50)

Slike