Katja Ujčič

Katja Ujčič Preverjeno

Ocene

Opis

Katja Ujčič je raziskovalka duha, telesa in uma, predavateljica, svetovalka parom, skupinam, podjetjem in posameznikom pri osebnostni rasti in spoznavanju samega sebe ter svojega izvornega poslanstva. Razvila je specializiran, a preprost holistični pristop za lajšanje in premagovanje težav fizičnega, psihičnega, emocionalnega in duhovnega izvora, ki je namenjen vsem, ki se znajdejo v življenjski situaciji, v kateri rabijo pomoč osebe, ki posameznika opolnomoči in mu posreduje tehnike, s katerimi si lahko pomaga tudi sam.

Katja Ujčič je že vrsto let svetovalka s področji ekspresivne art terapije in joga terapije ter v svojo prakso prepleta simboliko in sodobno znanost. Enostavno in sočutno pripelje posameznika do spoznanja resnice, ki vsakogar opolnomoči ter pripelje do dolgoročne spremembe.

Katja Ujčič je specializirana za vse, ki želijo razviti ali odkriti svoj talent. Program nadarjeni+ privede nadarjenega posameznika do intenzivnega potovanja vase in mu pomaga prepoznati ter sprejeti talent in investirati v njegov nadaljnji razvoj ter črpati samozavest, intuicijo, moč in kreativni pretok iz svoje avtentičnosti. Vsem nadarjenim nudi tudi prostor za izražanje svojega kreativnega potenciala in druženje s podobno intenzivnimi posamezniki.