Kvantno življenje, Jaša Bombač

Kvantno življenje, Jaša Bombač Preverjeno

Opis

“Spominjam se sveta, ki mu vlada ljubezen. Moje poslanstvo je, da aktiviram ta svet tudi v tebi.” – Jaša Bombač

Jaša Bombač je intuitivna mentorica in energijska terapevtka, ki ženskam pomaga ozavestiti omejujoča prepričanja in čustva, ki ustvarjajo blokade v njihovem energijskem sistemu in reprogramirati njihov sistem um-telo, da v skladu s svojim dušnim zapisom, zaživijo tukaj in zdaj, v svojem najvišjem potencialu.

Pri 27 letih je kot osebna trenerka in podjetnica, na vrhuncu svoje podjetniške kariere, doživela psihofizični zlom, ki je sprožil intenziven dvig kundalini energije in jo pahnil v leto in pol dolgo obdobje čustvene zmede, anksioznosti in depresije ter jo prisilil, da se je ustavila, poglobila vase in se soočila z vsemi podzavestnimi čustvi in prepričanji, ki so nezavedno usmerjala njeno življenje.

S pomočjo energijske psihologije, ki temelji na paradigmah kvantne fizike, je prišla do globjega razumevanja sebe, odpravila čustvene blokade, reprogramirala podzavestna prepričanja ter namesto življenja, ki ga je ustvarila na podlagi omejenega zavedanja sebe, začela zavestno izbirati življenje, ki je v skladu z njeno dušo.

V procesu lastne notranje integracije je ozavestila svoj dušni izvor ter aktivirala zatrte psihične sposobnosti, ki sedaj predstavljajo esenco njenega dela. Spoznala je, da že od majhnega potuje po različnih dimenzijah in se lahko zadržuje v večih dimenzijah naenkrat. V svojih največji stiski, je prepoznala svoj največji dar. Ozavestila je, da je glavno poslanstvo njene duše kanaliziranje in sidranje frekvenc iz višjih dimenzij v tretjo dimenzijo, z namenom transformacije individualne in kolektivne zavesti.

V želji, da bi razumela, kako počne to, kar počne ter našla “jezik” s katerim bi lahko to, kar počne razložila, v prvi fazi sebi, nato pa še drugim, je obsedeno iskala znanje na različnih tečajih in izobraževanjih s področja nevro-lingvističnega programiranja, hipnoterapije, regresoterapije, radiestezije, joge in reikija, ki so ji korak za korakom predvsem potrjevale, to kar je globoko v sebi vedno vedela, in jo obogatile s praktičnimi tehnikami, ki jih sedaj uporablja pri svojem delu, z namenom, da poveča učinke njenih energijskih transmisij.

Vso svoje znanje, izkušnje in sposobnosti je združila v celosten sistem osebnega in duhovnega razvoja, ki ji služi kot praktično orodje, s pomočjo katerega danes kot intuitivna svetovalka in energijska terapevtka, v procesu osebne transformacije , podpira tudi drugim.

Več informacij najdete na njeni spletni strani www.kvantnozivljenje.si.