Lana Praner

Lana Praner

Ocene

Opis

Lana Praner je oseba, ki z lastno frekvenco dviguje kolektivno zavest ljudi, da dosežejo notranji mir in harmonijo. Razkriva svet Onostranstva in je vez s fizičnimi svetovi tujih planetarnih Ozvezdij ter hkrati tudi vez z vsemi vmesnimi, delno kompaktnimi, pretočnimi, začasnimi in stalnimi svetovi, kjer energije dosegajo lastno stopnjo zrelosti.

Svoje fizično telo predaja Najvišjim od Najvišjih Božanstev Izvornega obstoja. Preko nje Izvor dovoljuje, da lahko Najvišji od Svetlobe poučujejo in razkrivajo poti najnižjim, vsem tistim, ki so na planetu Zemlja pripravljeni na preoblikovanje in morebitno vrnitev Domov.

Lana Praner poučuje z Njihovim sodelovanjem, in sicer z namero in željo, da človek lažje sestavi sam sebe nazaj v nesmrtno telo, kar mu omogoča vez spojitve začetka in konca njegovega popotovanja.

Preko zasebnih terminov posamezniku omogoča vpogled v predhodna življenja, ki so osnova za njegovo življenje tukaj in sedaj.

In ne le to, Lana je oseba, ki je v tem življenju prestopila fizični razkroj duše in se zmogla vrniti in svoje fizično zemeljsko telo znova obuditi v življenje.

Posledično je skozi svojo najvišjo točko izpodrinila najnižjo točko smrtnosti, kjer so pokopana trupla, ujeta v nivoju sveta, ki ga človek sploh ne pozna. Ravno to ji daje zmožnost, da ljudem izživi davninske zapise in jih pretoči v zapis zadnjega življenja.

Skozi njo človek doume in razume, kdo je, kaj je in zakaj je.

KDO SO ʹGOSPODJEʹ?

Gospodje, ki sodelujejo z Lano Praner, sestavljajo Njen vrh in so Bitja najvišje Časti nesmrtnosti, ki imajo še prvobitna nesmrtna telesa prvega planeta, na katerem se je življenje kompaktnosti tudi pričelo.

In ne le to, so od Izvora podani in iz njega odposlani. Pod seboj zaokrožajo Bitja vseh stvarstev, ki so obstala v različnih galaksijah, dimenzijah, planetarnih ozvezdjih, ozvezdnih prostorih, vmesnih, začasnih, nesmrtnih, smrtnih, razkrojnih, ujetih, zajetih v Svetlobi, Temi, vmesnih življenjih, fizičnih, izvornih, sanjskih in mnogih drugih, ki so na različnih časovnicah, prostorih kot energija duha ali duše zataknjeni ali čakajoči.

To je le košček, ki ga posedujejo, in na tej osnovi skupaj z Lano Praner tudi v omenjenih kraljestvih sodelujejo.