Lara Tabor sp. Izobraževanje, svetovanje in storitve za sprostitev (TukajZdaj)

Lara Tabor sp. Izobraževanje, svetovanje in storitve za sprostitev (TukajZdaj) Preverjeno

Vsak trenutek imamo možnost v polnosti vdihniti, se ga dotakniti z vso svojo bitjo. Vsak trenutek je čarobnost, je izbira, pot in nov začetek.

Ocene

Opis

Kar se je vam kot posamezniku zgodilo včeraj, kar čutite trenutno, kar vas skrbi v zvezi z naslednjim tednom ali celo letom. Čisto mogoče je, da situacije, čustva, misli, ljudi v tem trenutku vrednotite. Dobile so oceno, vrednost. Ta pa jim daje neverjetno moč in pomen. Kako bi bilo če bi nehali ocenjevati, obsojati, predvidevati…? Kako bi bilo živeti z namenom, da nekaj preprosto je? Da bi trenutku dali možnost, da ostane kakršen je, ga sprejeli in bili z njim pomirjeni. Mu dopustili da je in hkrati dopustili sebi da smo. Trenutek preprosto doživimo, smo radovedni in opazujemo kaj nam prinaša. Ne označimo trenutka kot dobro ali slabo, prav ali narobe. Takšen je lahko le naš trenutni pogled. Pogled nekoga drugega pa je povsem drugačen. Mogoče naš pogled potrebuje razširitev. Morda mislimo, da mora biti enosmeren, stalen, stabilen in ga s tem zaviramo. Dopustimo mu rast in zavedanje, dopustimo možnost spremembe pogleda na stvari. Usmerimo pogled na sedanji trenutek, ga doživimo, zaznajmo, ter pustimo, da nas čustva ne zaslepijo in misli ne prevladajo. Doživimo trenutek, ker je takšen kot je najboljši. Je najboljše kar je mogoče v tem trenutku.Potrebno se je zavedati, da je vse energija in da svojo realnost kreiramo sami. Vsak dan, vsak s svojo percepcijo vsak od nas ustvarja svojo pot in piše svojo zgodbo. Zgodbo življenja, preprosto tega kar smo.

DELAVNICE

  • ČUJEČNOST ZA OTROKE ,
  • ČUJEČNOST ZA MAMICE – za prebujeno žensko dušo,
  • 8 – tedenski program za PEDAGOŠKE DELAVCE,
  • INDIVIDUALNA TERAPIJA in svetovanje,
  • PODPORNA SKUPINA RANLJIVIM OSEBAM.

ACCESS BARS terapija

Access bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Pripravljeni na neskončne nove možnosti?

AYURVEDSKA MASAŽA

Starodavna ajurvedska tehnika oljne masaže, pri kateri se uporablja tudi Kansa wand (kombinacija lesa in visoko kvalitetnega brona). Masaža se prične s tradicionalno ajurvedsko masažo obraza in stimulacijo marma točk na obrazu. Gre za izjemno tehniko, ki globoko sprosti in pomladi obraz. Kansa wand se uporablja tudi za masažo telesa. Prijetna , sprostitvena, protibolečinska masaža. Masaža aktivira refleksne točke in energijske meridiane kar uravnoteži energijo v celotnem telesu.

Dogodki

Celostno samozdravljenje
Sep 08

Video