Maat Center, Tina Ogorevc

Maat Center, Tina Ogorevc Preverjeno

Ustanoviteljica Maat Centera

Ocene

Opis

Že več kot polovico svojega življenja se ukvarjam z raziskovanjem alternativnih ved in modrosti, pridobivam nova znanja in iščem najboljše in najučinkovitejše načine, s katerimi lahko pomagamo sebi ter izboljšamo kakovost življenja tudi drugim ljudem.

Pred skoraj 20 leti sem ustanovila Maat Center, v katerem sva skupaj z očetom Marjanom Ogorevcem začela najino znanje in učenja deliti širše z namenom, da ljudi podpreva in jim pomagava z nasveti v zvezi s celostnim zdravljenjem in duhovno rastjo. Maat Center je uradni zastopnik Aura-Soma izdelkov za Slovenijo. Že dve desetletji sodelujemo z Aura-Soma svetovalci in drugimi terapevti iz cele Slovenije.

Eden izmed večjih projektov Maat Centra je tudi prevod in izdaja knjig Transurfing realnosti, ruskega avtorja Vadima Zelanda. Več o tem lahko preberete na www.transurfing.si
Po izobrazbi sem certificirana refleksoterapevtka, terapevtka TUI-NA tradicionalne kitajske medicine, Aura-Soma barvna terapevtka ter učiteljica Reikija. Deset let sem bila aktivna kot refleksoterapevtka in maserka, v zadnjih letih pa se posvečam predvsem poučevanju metod samozdravljenja in duhovne rasti.

Vodim tečaje, ki sem jih poimenovala Kvantni reiki, v njih sem združila tradicionalni Reiki z modernimi kvantnimi tehnikami, prirejam delavnice Transurfing realnosti ter Aura-Some, tečaje Biorgonomije, delavnice klinične somatike in različnih metod sproščanja, meditacije ter ostalih tehnik, namenjenih višanju zavesti.

Nekaj zadnjih let se dodatno izobražujem še na področju homeopatije. Tudi homeopatijo in njena načela vključujem v svoje tečaje in delavnice.

Sem vodja Šole za kvantne preskoke Kolebnica, programu izobraževanja, ki je namenjen osebni rasti in učenju metod naravnega zdravljenja. Slušatelje vodimo skozi enoletni proces prenove, raziskovanja sebe in svoji potencialov ter zdravljenja na vseh ravneh človekovega obstoja. Več o Kolebnici na www.kolebnica.si

Izobraževala sem se na naslednjih področjih:

  • Za učiteljico Reikija pri Marjanu in Giordani Osterman ter Marjanu Ogorevcu
  • Za barvno terapevtko Aura-Soma III. v Izobraževalnem centru za barvne terapevte Aura-Soma v Tettfordu, Velika Britanija
  • Izobraževanje za refleksoterpevte je potekalo v šoli Belosana v Ljubljani, tako sem pridobila certifikat nacionalne poklicne kvalifikacije pri GZS
  • Tudi šolo za terapevte tradicionalne kitajske medicine TUI-NA sem obiskovala v Ljubljani. Vodil jo je dr. Edvin Derviševič, ki je bil hkrati strokovni vodja Šole za klasično in francosko homeopatijo, ki sem jo obiskovala v Zagrebu.
  • Uspešno sem opravila več tečajev Biorgonomije pri Naomi Feinberg.
  • Tečaj Biosinergije pri Barbari Novak.
  • V šolskem letu 2015/2016 sem obiskovala Šolo osebne rasti Tadeja Pretnerja.
  • Leta 2016 pa sem se izobrazila za učiteljico somatskih gibov po metodi AEQ pri Alešu Ernstu.
  • Vsa ta leta sem obiskala tudi številne druge delavnice in predavanja tako tujih kot domačih učiteljev ter se dodatno v živo izobrazila na on-line spletnih seminarjih s področja ajurvede, homeopatije, EFT tehnike tapkanja po meridianih in drugo.

Zaposlena sem v svojem podjetju Maat Center (info@maat-center.com), trenutno delam v Ljubljani in Brežicah. Vodim številne tečaje in delavnice, na voljo pa sem tudi za individualne terapije.