Majaea

Majaea Preverjeno

Draga ženska, lahko ti pomagam. <3

Ocene

Opis

Hej,
draga dama,
sem Maja iz Majaea.

Sama s sabo 🙂 ali z osebno in duhovno rastjo se ukvarjam že veliko let. Približno 10 let, globoka vprašanja o svojem obstoju pa se mi rojijo po glavi že od otroštva. Največji preboj pa sem naredila okoli 7 let nazaj, ko sem dihala svoj prvi rebirthing, ki mi je resnično spremenil življenje. Tisto obdobje je bilo zame težko in doživljala sem nekako svoje osebno dno. Po desetletju pretiranega žuranja, različnih substanc in nezdravih odnosov, skritega sovraštva do sebe, sem se počutila izčrpano, apatično, brez volje do življenja ali ustvarjanja.

Neverjetno doživljanje ob svojem prvem rebirthingu, ki sem ga močno čutila na fizičnem, čustvenem in energijskem nivoju, mi je znotraj mene dalo vedeti, da je to to. Da naj grem v tej smeri. Odprl mi je vesolje novih poti v smeri duhovne in osebne rasti, ki jih hodim še danes.

Takratna Maja je kot en spomin iz kakšnega prejšnjega življenja, ker sem v teh letih tako močno napredovala. Na vseh področjih. Začela sem se imeti rajši, se bolj spoštovati, podpirati. Postavila sem se na absolutno prvo mesto. Ozavestila sem ogromno različnih vzorcev, prepričanj, iluzij in načinov delovanja in tega in prejšnjih življenj. Osvobodila sem veliko energij svojih prednikov, prednic in začela prizemljevati svoje resnično bitje. Globoko sem čistila svojo maternico, ozavestila svoj ženski cikel, se poglobila v žensko kodo in začela prebujati in dvigovati svojo pravo žensko esenco. Tisto žensko esenco, tisto vodo, ki je čisto sprejemanje, nežnost in ljubezen, ki teče po stabilni močni gori. Tisto žensko esenco, ki ve kaj hoče, ki čuti svojo pot in pozna smer. Ko duša govori in vodi. Usmerila sem se v raziskovanje zavestnega partnerska in že več let ozaveščam in iščem pot, do bolj harmoničnih, iskrenih, sočutnih intimnih odnosov, polnih strastne čutne spolnosti.

Vsa ta leta sem članica društva Magičnost gibanja, kjer s pomočjo skupine in sobojevnikov osvetljujem svoje senčne dele in rastem. Obiskala sem okoli 200 različnih delavnic za osebno in duhovnost rast v Sloveniji in v tujini, kjer sem krepila svoje znanje, dvigala svojo energijo in širila zavest.

Zadnje 4 leta vodim delavnice in pomagam ljudem. Vodila sem že ogromno rebitrhingov, tehnik, vaj in meditacij in pomagala veliko posameznikom.

Na voljo so individualne in partnerske delavnice, 16.9. pa prične teči tečaj Dvig Ženske Esence. Tematske delavnice vodim po Ljubljani in na Jesenicah.

Z ljubeznijo,
Maja

Slike

Video