Miran Peterman – Energy Coach za partnerstvo

Miran Peterman – Energy Coach za partnerstvo Preverjeno

Pomagam ti, da lahko obudiš svoje Partnerstvo in mu daš novega Zagona!

Ocene

Opis

Če želiš obuditi svoje partnerstvo, mu dati novega zagona, izboljšati partnersko komunikacijo, imeti več razumevanja v partnerstvu, občutiti več privlačnosti in spolne energije, imeti več skupnega časa in intimnosti, bližine, ujemanja, sreče in ljubezni, potem je to ponudba zate!

 

Če ne čutiš (več) privlačnosti do partnerja, če sta se s partnerjem oddaljila, živita drug mimo drugega, če s partnerjem nista intimna, imata probleme s komunikacijo, razumevanjem in sprejemanjem, je vzrok v tem, da vaju pri tem blokirajo vajini podzavestni programi.

 

  • Naši Programi se oblikujejo skozi življenje. Oblikujejo jih prepričanja, vrednote, način, kako doživljamo stvari. Oblikujejo jih naši starši, okolica, šola, prijatelji, skratka življenje.
  • V življenju velikokrat nismo dobili prave osnove, pravih Programov, zato pogosto delamo napake, se napačno odzivamo v partnerstvu, imamo napačen odnos do partnerja, ne znamo komunicirati in zaradi tega energijsko drug drugega poškodujemo.
  • Če želimo narediti spremembo, se morajo spremeniti naši energijski programi in se moramo energijsko pozdraviti.

 

Moja sposobnost je, da energijsko vidim program, ki te blokira, pozdravim energijske poškodbe, ki so nastale zaradi tega programa in stari program zamenjam z novim, ki te podpira, da lahko imaš boljše partnerstvo; več razumevanja, več privlačnosti in spolne energije, več intimnosti, več skupnega časa in sreče.

Video